TUŽNA ISPOVEST ROĐAKA KRAJIŠKOG SPAJDERMENA: Neutešni smo, svi koji su ga poznavali nikada se neće oporaviti od bola (FOTO)

tuga

Foto: Facebook/Nikola Dzoki Kovacevic

Porodica Nikole Kovačevića (26) iz Banatskog Karađorđeva, koji je sinoć poginuo kad je “suzukijem” udario u auto “golf” kojem je bila pridodata prikolica, danas u jutranjim časovima saznala je za stravičnu nesreću u kojoj je ugašen jedan mladi život.

Našeg Nikole nema više, sa bolom je rekao Predrag Savić, brat od strica nastradalog mladića.

ZAUSTAVIO JE SVOJ MERCEDES, PA PRIŠAO DRUGOM VOZILU: Kratka prepirka, a onda su usledili udarci (VIDEO)

– Nikola je noćas bio na zabavi u Srpskoj Crnji, u večernjim satima krenuo je ka domu i na putu Nova Crnja-Karađorđevo, pokušao je da pretekne kamion ispred kog se nalazilo putničko vozilo koje je skretalo u svoje domaćinstvo. To je sve što znamo – ispričao nam je rođak.

Nikola Kovačević je poginuo kad je pokušao da pretekne kamion Foto: Telegraf

Nikola je pre samo mesec dana kupio motor, na protivljenje roditelja koji se nisu slagali sa njegovom odlukom.

– Njega više ništa ne može da vrati. Iza sebe je ostavio neutešne roditelje, brata i najmlađu sestru. Ovo je veliki udarac za sve nas, porodicu, prijatelje, komšije, za sve koji su ga poznavali. Neutešni smo, izgubljen je jedan mlad život – sa mukom i suzama ispričao je rođak Predrag.

Od Nikole su se oprostili i članovi “Krajiškog Višeboja” iz Banatskog Velikog Sela.

– Uvek si išao gore i u tome bio neprikosnoveno najbolji! Ovaj put si nam otišao gore za uvek…bez povratka! Počivaj u miru brate naš! Uvek će te voleti tvoja braća iz “KRAJIŠKOG VIŠEBOJA”! – rekli su članovi.

Nikola Kovačević Foto: Telegraf

Nikola Kovačević, bio je poznati sportista, učestvovao je na tradicionalnim manifestacijama “Krajiški višeboj” u Banatskom Velikom Selu, gde se istakao kao najbrži penjač uz stub. Nikola je uspevao da za samo četiri sekundi dođe do vrha stuba viskog 6,5 metara. Bio je vredan mladić, radio je u firmi, a porodici pomagao u domaćinstvu.

Nikolu najviše pamte kao mladića vedrog duha, nasmejanog i punog energije. Za takmičenja se spremao tako što se penjao na seoske bandere, a rezultate koje je postizao na takmičenjima godinama niko nije mogao na nadmaši.

HOROR U LESKOVCU: Preminula beba bačena u koprive, majka negira da ju je rodila (INFO)

Nikola K. na večni počinak biće ispraćen sutra, u 15 časova. Iza njega je ostala neutešna porodica, prijatelji, meštani Banatskog Karađorđeva koji sa tugom i nevericom još uvek ne mogu da poveruju u surovu stvarnost koja je zauvek odnela mladog i vedrog mladića.

Večna ti slava dragi Nikola!

(Dnevne.rs/izvor: D.I., Telegraf.rs)