TUGA: Umro Aleksandar Simović na svoj 40. rođendan! (FOTO)

VEST

Dnevne.rs

FK Metalac iz Gornjeg Milanovca objavio tužnu vest da je sekretar kluba Aleksandar Simović na svoj 40. rođendan preminuo.

Prenosimo saopštenje Milanovčana u celosti.

Poštovani prijatelji, sa velikom tugom koju u ovom trenutku osećamo, obaveštavamo sve navijače, ljubitelje fudbala u Srbiji, sve Milanovčane, da je naš sekretar Aleksandar Simović izgubio bitku sa teškom bolešću koju je mesecima vodio.

FRANCUSKI NOBELOVAC TVRDI: “U koroni ima HIV čestica i SIGURNO je izašao iz laboratorije”

Sudbina je htela da 16. aprila 2020. godine, upravo na Saletov 40. rođendan, ostanemo bez jednog od onih koji su na najverodostojniji način predstavljali sve ono što nas povezuje oko dragog nam kluba.

Otišao je Sale tiho i mirno, baš onako kako je i živeo. Neka odmara!Ovde je na zemaljskom svetu uradio sve kako treba, nas zadužio i pokazao kako je lako biti jednostavan i dobar, a za sebe, svojim poštenim, odanim i vernim pristupom, zaslužio Carstvo Božije!

Aleksandar Simović na mestu sekretara kluba proveo je nešto više od četiri godine, za kratko vreme postao jedan od “stubova kluba”, dostojanstveno reprezentujući profesiju kojom se bavio i klub za koji je radio.

LOŠA VEST: Otkriveno koja temperatura UBIJA korona virus! (INFO)

Pored angažmana u FK Metalac Sale se bavio i streljaštvom, kao sudija u tom sportu, a bio je član i SD “Predrag Jeftić – Škepo”, sve sa diplomom Fakulteta bezbednosti.

 

Pored ogromnog gubitka koji nas je zadesio, teško pada i činjenica da se od Saleta nećemo oprostiti na odgovarajući način, obzirom da će se sahrana obaviti samo u krugu najuže porodice, zbog policijskog časa i vanrednog stanje koje je na snazi.