TUGA U DEBELICI: Sahranjena Stanika Gligorijević koja je stradala u automobilu, u koji se službenom “škodom” zabio vozač Zorana Babića

tragedija

Foto: privatna arhiva

Stanika Gligorijević (52), nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se 31. januara dogodila kada se u automobil u kome se nalazila, na naplatnoj rampi kod Doljevca, zakucalo službeno vozilo “Koridora Srbije” u kojem je bio direktor tog preduzeća Zoran Babić, sahranjena je juče na groblju u knjaževačkom selu Debelica.

Sahrani su prisustvovale desetine ljudi, a o tragediji koja ga je zadesila, za “Novosti” je govorio suprug poginule žene. On kaže da je u trenutku ostao bez vernog druga i da sada sam mora da čuva majku Dragicu (72) i da brine o sinovima Milutinu (20) i Aleksandru (18).

– Moja supruga je 31. januara sa sestrom Mirom i njenim mužem Srđanom pošla u Vladičin Han, u selo Mrtvenica, gde je trebalo da prisustvuje sahrani svoga strica. Ali dok je Srđan plaćao putarinu na naplatnoj rampi kod Doljevca, u njegovu “opel astru” se svom silinom zakucala “škoda superb”, službeno vozilo “Koridora Srbije”. – podseća Velimir.

ZORANA MIHAJLOVIĆ KRŠI ZAKON?! Ministarka se se vozi u autu sa zabranjenim blinkerima

Prema rečima Gligorijevića, zet mu je ispričao da je u trenutku video u retrovizoru kako im se vozilo približava velikom brzinom.