TUGA: Poginuo poznati glumac (21) u jezivoj saobraćajnoj nesreći! (FOTO)

Foto: YouTube/printscreen

Glumac popularne serije devedesetih, “Sedmo neba”, Lorenzo Brino poginuo je u 21. godini.

Brino je poginuo prošlog ponedeljka oko 3:00 ujutro u okrugu San Bernadino u Kaliforniji, kada je izgubio kontrolu nad svojim vozilom i udario u stub pokraj autoputa. Bio je jedina osoba u vozilu.

Brino je igrao u popularnoj seriji “7. Nebo” od 1999. do 2007, a svoju prvu ulogu u ovom show-u dobio je sa samo pet meseci.Zajedno sa svojom braćom i sestrama igrali su blizance Sema i Dejvida, najmlađu decu u porodici Kemden.

PREDSEDNIK VUČIĆ: VANREDNO STANJE zbog korona virusa u Srbiji! Ko bude kršio izolaciju, dobiće 3 godine zatvora (INFO)

Serija Sedmo nebo (7th Heaven), doživela je veliku popularnost na našim prostorima devedesetih godina, a prikazivala se od 1996. do 2007. godine i ponela epitet najduže porodične drame u istoriji televizije CW.

Serija se trudila da prikaže moralne vrednosti života i svaka epizoda je nosila neku određenu pouku. Takođe, prikazivala je razne probleme društva i ljudi i bila je vrlo realna, što pokazuje činjenica da su Kemdenovi ponekad imali porodičnih i finansijskih problema.

Poučne lekcije o životu i vrednosti porodice uticale su i na gledaoce, pa se mnogi i dalje sećaju ovih glumaca i nezaboravnih scena.

   

(Dnevne.rs, Alo.rs,V.J.)