TUGA DO NEBA “Uzeo mi je dete, uzeo mi je život celi”: Vapaj oca kojem je pijani vozač BMW-a sinoć ubio ćerkicu (7) kida dušu! (VIDEO)

TUGA

Otac, Foto: Facebook printscreen

U suzama je opisao šta se sinoć dogodilo.

Sinoć oko 21 sat dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala devojčica.Prema neslužbenim informacijama, poginula je devojčica starosti od sedam godina.

Na nju je, dok je prelazila put u pratnji jednog roditelja, oca, preko pešačkog prelaza, naleteo lični automobil marke BMW krapinskih registracijskih oznaka.

HRT je razgovarao s ocem devojčice koji je bio s njom u trenutku kada ju je udario automobil.

Došla sam na posao sa novom torbom i CEO GRAD je zverao u mene: Ako ste mislili da je crne boje, GRDNO STE SE PREVARILI (FOTO)

U suzama je opisao šta se sinoć dogodilo.

– Uzeo mi je dete, uzeo mi je život celi. Neće proći tako lako – rekao je i zaplakao.

Upitan može li proceniti koliko je brzo vozio vozač automobila, ispričao je kako je jurio od 80 do 100 km/h.

 Ja sam stajao na zebri, jedan je dojurio od gore. Stao sam tu i rekao: ‘Čekajte, cure, vidite kako ovaj juri.

‘ Stali smo. I ja slušam, rekoh nema nikoga…jer je zavoj, nepregledno je i po zvuku…ne vidim nikoga i ja kažem: ‘Možete, cure.

‘ I moja Greta je krenula. I ovaj je dojurio, koja je to brzina bila…vidite, nema tragova kočenja… da, nema ničega, 80, 90…100 – rekao je otac devojčice za HRT plačući.

JEZIVI DETALJI MASAKRA U NOVOM SADU: Dečaci gledali kako im otac UBIJA MAJKU, BAKU I DEKU!

Juče, oko 21 sat i 5 minuta, u mestu Blato, 33-godišnjak je pod uticajem alkohola od 0,34 promila, upravljao ličnim automobilom marke BMW krapinskih registarskih oznaka, a kretao se zapadnom kolničkom trakom Karlovačkog puta u smeru juga.

OPET TRAGEDIJA DA BI SE NEŠTO PROMIJENILO

OPET TRAGEDIJA DA BI SE NEŠTO PROMIJENILOSedmogodišnju djevojčicu na zebri je pregazio vozač BMW-a pod utjecajem alkohola. Građani već mjesecima upozoravaju na divljanje. Pokrenuli su peticiju. U međuvremenu – ovaj je otac izgubio kćer. https://bit.ly/2JAZS9p

Posted by HRT Vijesti on Петак, 24. мај 2019.

Dolaskom do obeleženog pešačkog prelaza, kod raskrsnice s Pogačićevom ulicom, nije se pešačkom prelazu približavao sigurnosnom brzinom, tako da može zaustaviti svoje vozilo, usled čega je naleteo na sedmogodišnju devojčicu koja se kretala preko pešačkog prelaza uz prisustvo roditelja.

Usled naleta vozila dete je smrtno stradalo. Uviđaj je obavila zamenica nadležnog državnog tužilaštva, a u vremenu od 21.05 do 00.20 sati bio je obustavljen saobraćaj. Kriminalističko istraživanje je u toku, saopštili su ranije danas iz policije Hrvatske.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Alo.rs/ N.M)