TUGA DO NEBA: Preminula beba koja je upala u kantu kreča posle 15 dana borbe za život (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Petnaestomesečna beba Danijela R., koja je upala u kantu punu kreča u stanu na Novom Beogradu, preminula je u Institutu za majku i dete

Lekari iz Instituta za majku i dete svim silama trudili su se da sačuvaju život koja je upala u kantu punu polikolora u stanu na Novom Beogradu pre više od dve nedelje.

Međutim, devojčica je izdahnula na Odeljenju intenzivne nege.Kako nam je rečeno prethodnih dana iz Instituta, dete je bilo veoma teškog opšteg stanja.

Prema saznanjima Blica, devojčica se nalazila u komi, na aparatima za disanje.

– Ona je smeštena na Odeljenju intenzivne nege, na šestom spratu. Priključena je na aparate i non-stop joj se prate životni parametri – disanje, rad srca, krvni pritisak i drugi. U ovom času potpuno je nezahvalno davati bilo kakave prognoze stanja tog pacijenta – rekao je izvor “Blica” iz Instituta za majku i dete po primanju deteta u ovu ustanovu.

Kako je “Blic” pisao, drama se dogodila 20. oktobra oko 16 sati u stanu na Novom Beogradu. Prema rečima devojčicine bake, majka bebe je širila veš kada se dogodila tragedija.

ISTINITA PRIČA – DEČAK KOJEG VIŠE NEMA: Pročitajte i dobro razmislite, ovo se ne dešava uvek nekom drugom! (FOTO)

Kako je ispričala, njena ćerka je odmah zgrabila bebu i počela da je reanimira. Kako je kazala, lekari su pošto je beba stigla u bolnicu rekli da je beba bila na samrti kada ju je majka dovela.

(Dnevne.rs /Izvor:  M. B., Blic)