TUGA DO NEBA! Ovo je Bisera koju je ubio bivši suprug – komšije tvrde bili su prekrasna porodica (FOTO)

zrtva

Foto: Privatna arhiva

Bili su prekrasna familija koja nikada nije imala problema ni sa kim iz sela, reči su kojima komšije govore o troje članova iste porodice koji su danas ubijeni u svom domu u selu Rasno, u opštini Sjenica.

– Bisera je bila divna devojka. Sa ubicom ima dvoje maloletne dece koji su u trenutku ubistva bili u drugoj sobi.

Ona se rastala od njega i vratila da živi sa svojim roditeljima i povela je decu – rekla je rođaka ove porodice.

Prema rečima komšija, ubica Enedin T. (44) je navodno do kuće gde je ubio troje i ranio još troje, došao na motornim sankama

Motornim sankama je i pobegao sa mesta zločina čemu je svedočio jedan maloletnik, inače rođak ove porodice. Prema rečima komšija, taj mladić je bio svedok trenutka kada je ubica na motornim sankama pobegao u nepoznatom pravcu

Policijska potera ubrzo je počela, ali meštani sela Rasno strahovali su da bi ubica motornim sankama mogao da pobegne preko granice, u susednu Crnu Goru.

Međutim, Enedin T. izvršio je samoubistvo nekoliko sati nakon zločina koji je počinio.

“Zašto je morao da je ubije?”

Komšije porodice su u neverici.

– Došao je motonim sankama da ih ubije, sigurno da nije bio pri čistoj svesti kad je tako nešto strašno uradio – naveo je jedan od poznanika.

– Razumem da nije bio u dobrim odnosima sa suprugom, ali zašto je morao da je ubije, još je strašnije što su tu deca bila i njihova i od njihovih komšija i rođaka. Tu su slavili rođenje Bekimovog deteta. Njegova žena se porodila pre pet dana – naveo je njihov poznanik.

Podsećamo, ovaj nezapamćen zločin dogodio se u selu Rasno, nadomak Sjenice, kada je Enedin T. (44) ubio svoju bivšu suprugu Biseru Š. (44) i njene roditelje Fehima Š. (64) i Šefku Š. (60). On je takođe ranio i njenog brata Bakima Š. (35) i dvoje rođaka koji su se u tom trenutku našli u porodičnoj kući, Zinetu A. i Nevzata A.

 

Dnevne.rs, NovostiOnline