TRUDNA DEVOJČICA (12) POBEGLA PO ČETVRTI PUT IZ HRANITELJSKE PORODICE: “Nema sile koja će me odvojiti od njega, amo mogu da me ubiju”

Knjaževac

Foto: printscreen/Fejsbuk

KNjAŽEVAC – Maloletna N.H. (12), koja je u četvrtom mesecu trudnoće, danas je, po četvrti put pobegla iz hraniteljske porodice u okolini Trstenika i vratila se u Knjaževac, u kuću svog zaručnika D.Dž. (16).

-Sačekala sam da se ljudi, gde su me iz trsteničkog Centra za socijalni rad smestili, uspavaju, nakon čega sam se iskrala i pobegla – priča N.H. – Uhvatila sam prvi autobus do Knjaževca i vratila se u kuću kod mog D.Dž.

-Ja ga volim i želim da mu rodim dete – priča N.H. – Nema sile koja će me odvojiti od njega. Samo mogu da me ubiju.

Ona kaže da se sa D.Dž. upoznala preko ’’Fejsbuka’’ i da joj se odmah dopao.

– Tada sam živela sa majkom u selu Osenica, kod Trstenika – nastavlja N.H. – Onda je D.Dž. došao i pitao moju majku da me uzme, sa čim se ona saglasila. Inače, ja sam jednom već bila u braku. Živela sam tada u Paraćinu, ali sam posle 15 dana pobegla.

SRBI U AMERICI POSTAVILI PET ZAHTEVA TRAMPU: Pomozi srpskom narodu na Kosovu ili zaboravi na nas milion!

D.Dž. je početkom maja doveo N.H. u svoju kuću na periferiji Knjaževca. 

– Tada su nas pozvali iz knjaževačkog Centra za socijalni rad – nastavlja devojčica. – Odvojili su me, rekavši da zakon ne dozvoljava da budemo zajedno, od D.Dž. i smestili me u hraniteljsku porodicu u ovdašnjem selu Štipina. Ali, čim mi se ukazala prilika, pobegla sam i vratile se D.Dž.

Posle toga, maloletnica je ostala u drugom stanju. Rešili su da odu kod njene majke, u Trstenik.

– Ali, i tamo su nas pronašli i opet me odvojili od D.Dž. – nastavlja N.H. – Gledala sam kako mom ’’mužu’’ stavljaju lisice na ruke i odvode ga. A, mene su smestili u hraniteljsku porodicu, ovaj put u okolini Kraljeva. Ali, opet sam pobegla i vratila se u Trstenik.

ISPOVEST ALBANCA IZ OKOLINE DEČANA: Da nije bilo SRPSKIH LEKARA, moj sin bi već 10 GODINA BIO U GROBU

Ali, pre nego što je tada D.Dž. došao po nju, maloletnica je opet bila smeštena u hraniteljsku porodicu i dočetvrtak njen suprug nije znao gde je N.H.

– Stalno sam gledao u ulazna vrata, čekajući da se moja ’’supruga’’ vrati – nadovezuje se D.Dž. – I, u četvrtak se pojavila. Nije bilo srećnijeg čoveka od mene.

Ovo dvoje maloletnika kažu da ne žele da se razdvajaju, iako je protiv D.Dž. podneta prijava da je počinio krivično delo obljube sa detetom.

OSTALA U AMERICI ZBOG BOLESTI SINA: Teška životna priča Anice Milenković

– Mi se volimo i želimo da živimo zajedno – uglas kažu. – Ništa nas neće sprečiti da se uzmeno i čuvamo našu bebu…

(Dnevne.rs/Izvor: Lj. Trifunović, Novosti.rs)