TRI DANA NI TRAGA, NI GLASA: Ljubiša rekao da ide da pomogne prijatelju, a onda je nestao sa sestrom (13), majka hoće da ga UBIJE!

Kladovo

Foto: Privatna arhiva

Policija i dalje traga za 13-godišnjom Ivanom Vasić koja je nestala pre tri dana iz svog doma u Kladovu!

Policija u Kladovu, kao i policija PU Zaječar i PU Bor, uprkos trodnevnoj danonoćnoj potrazi, nisu još pronašli Ivanu Vasić (13) iz sela Podvrška kod Kladova, koja je nestala je iz svog doma 8. jula u popodnevnim časovima.

Devojčica je iz kuće izašla gotovo istovremeno kada i njen brat po majci Ljubiša Vasić (25), a oboje su slagali gde idu. Nakon toga, gubi im se svaki trag, mobilni su im isključeni, a policija je za Ljubišom raspisala poternicu.

CARINICI NA HOROGOŠU POGLEDALI U PRTLJAŽNIK AUTOBUSA: Rutinskom kontrolom su našli pakete od kojih bi mogao da se snabde omanji grad (FOTO)

Ivana je kazala majci da ide kod drugarice, a Ljubiša je ukućanima rekao da ide kod prijatelja da mu pomogne oko postavljanja crepa. Uskoro se ispostavilo da su oboje lagali.

Kladovo

Foto: privatna arhiva

Majka Slađana Vasić je sigurna da je u nestanak maloletne ćerke umešan njen sin Ljubiša.

DVE GODINE OD SUROVOG UBISTVA ANĐELINE (3): Njena majka želi da puste Vladicu iz zatvora

– Znam da je u njen nestanak umešan Ljubiša, i niko drugi! Iako mi je sin, uzela bih nož i ubila bih ga. Moj sin ju je odveo, ubeđena sam u to, na licu mesta bih mu presudila! Kazala sam svima, ako ih nađu, njega da sklanjaju od mene, svašta može da bude! – rekla je za Alo.

Policija se još nije oglašavala povodom ovog slučaja.

(Dnevne.rs/Izvor: S.Z.B., Alo.rs)