TRAGEDIJA U STARAČKOM DOMU: Jagodinac (70) ubijen zbog daljinskog upravljača! (INFO)

lisice

Foto ilustracija: AP/Tanjug

Predrag S. (52) iz Jagodine uhapšen je zbog sumnje da je u staračkom domu daljinskim upravljačem za televizor ubio Životu K. (70). Tragediji je predhodila žučna rasprava između dva muškarca, a nesrećni čovek je umro od izliva krvi u mozak.

– Predrag S. i Života K. posvađali su se zbog daljinskog upravljača. Nisu mogli da se dogovore šta će da gledaju, pa su se sukobili. U jednom trenutku Predrag S. je zgrabio daljinski i udario Životu K. u glavu – priča izvor iz istrage.

Nesrećni čovek je pao kao pokošen, a odmah su reagovali zaposleni u staračkom domu, kao i ostali stanari koji su mu pritrčali u pomoć.

„Velika mi je želja da dođem u Srbiju po kojoj nosim ime“ (FOTO)

– On je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu, ali je, nažalost, ubrzo po prijemu preminuo uprkos naporima lekara da ga spasu. Utvrđeno je da je od udarca zadobio moždani udar – kaže sagovornik.

Predrag S. tereti se za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom.

pubovi

Foto ilustracija: Telegraf

– On će nakon policijskog zadržavanja od 48 časova uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Jagodini, a daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem – priča izvor iz istrage.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Srpski telegraf.rs)