TRAGEDIJA U PANČEVU: Poginuo fudbaler Goran Marković!

hitna

Foto: telegraf

Muškarac star 33 godine koji je poginuo danas u Pančevu, u Moravskoj ulici, dok je popravljao roletnu na prozoru svog stana na petom spratu je Goran Marković, nekadašnji fudbaler Željezničara i Zrinjskog.

Marković je pao kroz prozor i završio na pločniku ispred zgrade. U prvim trenucima davao je znake života, ali je preminuo čim je stigao u bolnicu.

Kako navode, muškarac je pao kroz prozor na pločnik ispred zagrade. Policija je obavila uviđaj i naložena je obdukcija tela.

Tridesettrogodišnji Marković je prošle godine završio karijeru nakon angažmana u Metalegeu, a ranije je igrao još za Slaviju, Jedinstvo, Zrinjski, Željezničar, Radnik iz Bijeljine, Dinamo iz Pančeva i Čukarički.

TRAGEDIJA U PANČEVU: Muškarac poginuo dok je popravljao roletnu (INFO)

– Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa povodom događaja od 12.10. 2019. godine oko 22 časa kada je u naselju Sodara, Ulica Moravska, došlo do pada iz stana sa petog sprata zgrade lica muškog pola sa inicijalima G. M. iz Pančeva, rođenog 1986. godine, a u kom je sam živeo sa ocem – rekao je portparol Višeg javnog tužilaštva u Pančevu za 013 info.

On je potvrdio informaciju da je G. M. preminuo nakon transporta kolima Hitne pomoći.

       

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Srpska Info)