TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Zašto se ubila TRUDNA PRIPADNICA VOJSKE SRBIJE šest dana pred svadbu

samoubistvo

Foto: Facebook/Bojana Milanovic

Prelepa vojna bolničarka Bojana Milanović (24), koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće, pucala sebi u glavu iz verenikovog karabina. Nije ostavila oproštajno pismo, niko ne zna zašto je to učinila.

Vojna bolničarka Bojana Milanović (24), koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće, ubila se u nedelju u kući u selu Dublje kod Bogatića, samo šest dana pred svadbu. Ona je pucala sebi u glavu iz verenikovog karabina. Iza sebe nije ostavila oproštajno pismo i niko ne zna zašto je odlučila da sebi oduzme život.

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Bojanino telo je juče ujutro pronašao verenik Joviša Marinković, nakon što se vratio s posla.

– Joviša je pripadnik Vojske Srbije, kao i njegova verenica. On se vratio s posla u ponedeljak rano ujutro i video svoju trudnu verenicu na podu u lokvi krvi. Bojana je raznela sebi glavu iz njegovog lovačkog karabina, prizor je bio užasan. Joviša je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć – rekao je naš sagovornik iz istrage, i dodao da nesrećna žena nije ostavila oproštajno pismo.

DETALJI TRAGEDIJE KOD BOGATIĆA: Pripadnica Vojske Srbije Bojana (24) je otišla da proda mleko, kada se vratila, pucala je sebi u glavu!

Supruga Jovišinog brata, koja živi u istoj kući, ali u susednom ulazu, kaže da je Joviša u nedelju predveče otišao na posao, a Bojana ga je ispratila, kao i svaki put.

– Prethodnih dana se ponašala najnormalnije, bila je dobro raspoložena. Te večeri oko 19 sati, nakon što je Joviša otišao na posao, čula sam prasak iz njegovog dela kuće. U prvi mah sam se zabrinula, osluškivala sam, ali nije mi palo na pamet da je neko pucao iz puške – kaže Jovišina snaja, koja nije želela da joj objavimo ime.

Ona je u tom trenutku pomislila da je Jovišin deda, koji takođe živi u jednom delu te kuće, nešto oborio na pod. Pošto se nakon toga ništa više nije čulo, smatrala je da je sve u redu, pa nije dalje proveravala šta se desilo.

– Nisam tad ni sanjala da je Bojana digla ruku na sebe! Ona je bila u četvrtom mesecu trudnoće i imala je male komplikacije sa zdravljem, ali ništa ozbiljno. Po savetu lekara, trebalo je samo da miruje i da se odmara, pa zbog toga kobne večeri nisam htela da idem kod nje i da je uznemiravam.

BORSKO PLAVO ZLATO KOJE SE PROIZVEDE PRODA SE UNAPRED: Traže ga Turci, Mađari, Bugari, Grci, Poljaci, Makedonci!

-Proteklih nekoliko dana smo pričale o njenoj svadbi, koju smo svi spremali za subotu. Bojana je bila baš uzbuđena i srećna što se venčava sa Jovišom… Verujte mi da ništa nije slutilo na tragediju, ovo je stravičan šok za celu familiju – rekla je Jovišina snaja.

Komšije ove porodice kažu da su slabo poznavali Bojanu, jer se tek oko Nove godine doselila kod Joviše.

– Bila je tiha i povučena osoba. Otkad se preselila kod Joviše, nije često izlazila u šetnje. Zato ju je malo meštana i upoznalo. Bila je tiha, ali vedra, nije se moglo videti na njoj da pati zbog nečeg. Bila je i veoma vredna žena. Čim se doselila, ustajala je u cik zore i muzla krave, a kasnije bi mleko nosila na pijacu. Međutim, kako je trudnoća odmicala, u poslednjih nekoliko nedelja je više bila u kući. Kada bi izlazila u šetnju, uvek bi bila u Jovišinom društvu – kažu komšije.

SLABE ŠANSE ZA SRBIJU: Nemci protiv proširenja EU (VIDEO)

Bojana je, inače, pripadnica Vojske Srbije, ali je radila kao bolničarka u bolnici u Sremskoj Mitrovici pre nego što je otišla na trudničko odsustvo.

Na Fejsbuk profilu objavila je slike iz novembra 2017, kad joj je Joviša poklonio verenički prsten. Takođe, objavljivala je i slike u uniformi, na koju je bila ponosna, kao i sa polaganja vojničke zakletve.

vojska

Foto: Printscreen/fejsbuk

Meštani sela Dublje ispričali su nam da je nesrećni Joviša Marinković već preživeo jednu porodičnu tragediju – Pre tri godine, 2015. Jovišin otac je nestao, a potraga je trajala nekoliko dana. Nažalost, Jovišin otac je na kraju pronađen obešen o jedno drvo. Nikada nismo saznali zašto se ubio. Bio je mnogo dobar čovek, pravi domaćin – kaže meštanin Dublja.

(Dnevne.rs/Izvor: Informer.rs)