TRAGEDIJA KOD POŽAREVCA! Ubio komšiju zbog njive

stop

Foto-ilustracija: Tanjug/Dimitrije Goll

Jagoš R. (70) uhapšen je zbog sumnje da je iz vatrenog oružja ubio Ljubišu S. (59) u atarima njiva u Bozevcu kod Malog Crnića.

Prema nezvaničnim informacijama, zločinu je prethodila žučna svađa, a zatim je došlo i do fizičkog obračuna dvojice muškaraca tokom kog je Ljubiša nožem posekao Jagoša po ruci.

Upravo to je i privuklo pažnju policije prilikom hapšenja. Pretresom je kod njega pronađen i zaplenjen pištolj za koji nije imao dozvolu. Sumnja se da je motiv zločina krije u narušenim komšijskim odnosima zbog svađe oko zemljišta.Naime, njihove komšije kažu da je i ranije bilo sukoba dvojice muškaraca.

IZVRŠIO SAMOUBISTVO IZ DRUGOG PUTA: Jezive fotografije mladića koji je skočio sa zgrade u Novom Beogradu (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

– Jagoš je kupio njivu pored Ljubiše, ali su stalno dolazili geodeti, kako bi utvrdili koliko zemljišta pripada kome i gde su granice – kažu komšije.

Kako su nam objasnili, nerešeni imovinski odnosi neretko su bili povod žučnih rasprava tokom kojih se događalo i da Ljubiša zapreti Jagošu koji se nije slagao sa geodetskim izveštajima, pa je čak izvadio obeleživače.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)