TRAGEDIJA KOD POŽAREVCA: Poslednji detalji jezive nesreće u kojoj je stradao Nikola (16)! (INFO)

VEST

Dnevne.rs

Tinejdžer Nikola M. (16) iz sela Beranje kod Požarevca preminuo je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u svom selu, kada je na njega, dok je vozio motor, naleteo automobil “jaguar” za čijim volanom je bio S. M. (43) iz Sirakova.

Tinejžer je vozio svoju “jamahu”, a na njegov motocikl, u blagoj krivini udario je “jaguar”.

Navodno, vozač “jaguara” je bio zaokupljen mobilnim telefonom, da li je slao poruku ili razgovarao, izgubio je kontolu i prešao u suprotnu traku.

Mladi motociklista, koji je imao kacigu na glavi, pao je sa motora, a koliko je udarac bio silovit svedoči i to da je “leteo” nekoliko metara.

NAJPLAĆENIJI SRPSKI SPORTISTA HTEO DA MU BUDEM LJUBAVNICA: Bila sam naivna, upoznao me je sa društvom, a nakon toga… (FOTO)

Maloletnik je zadobio povrede glave i odmah prebačen u Beograd, ali je ubrzo po prijemu preminuo, a vozač “jaguara” je priveden.

– Tragedija. Mali Nikola je bio dobar, pouzdan motociklista, nikada nije divljao. Vozio je dve, tri godine. Uvek po pravilima- kaciga na glavi, propisna brzina – kažu u Nikolinom selu Beranje. Odmah po saznanju da je Nikola teško povređen, otac i baba tinejdžera, koji rade u Austriji, krenuli su ka Beranju.

– Kod njih u kući samo se čuje lelek i plač. Nikola je zaista bio divno dete. Nedavno, 3. avgusta je proslavio 16. rođendan – dodaju naši sagovornici.Nikola je u selu živeo sa dedom Predragom i prababom, jer su mu roditelji u Austriji.

– Mnogo je bio vezan za dedu, koji ga je stalno vodio u lov. Roditelji su mu se uzeli mladi, izrodili dve ćerke i njega. Nikola je najmlađi. Roditelji su se razveli. Oboje su u Austriji, a Nikolin otac se ponovo oženio – pričaju meštani ovog požarevačkog sela.

Dečak je odrastao u Austriji, a u Srbiju se vratio prošlog leta. – Nije hteo tamo da ide na zanat, već ovde – kažu poznanici stradlog tinejdžera i dodaju da je “Nikola imao dosta planova i da je napažnjom starijeg vozača sprečen da ih ostvari”.

 

Dnevne.rs, Blic