TRAGEDIJA KOD NIŠA: Poginuo mladić (19), voz naleteo na traktor koji je vozio njegov deda

tragedija

Foto: Telegraf.rs

B. S. (19) poginuo je u jezivoj saobraćajnoj nesreći u okolini Niša kada je na njegov traktor naleteo voz.

Do tragedije je došlo oko 15.10 sati na pružnom prelazu između Popovca i Čamurlije.

Na njih je naleteo voz koji je saobraćao na relaciji Sofija – Beograd. Nesrećni mladić nalazio se na jednoj od dve traktorske prikolice kojim je upravljao njegov deda D. S.

TUŽNA ISPOVEST ROĐAKA KRAJIŠKOG SPAJDERMENA: Neutešni smo, svi koji su ga poznavali nikada se neće oporaviti od bola (FOTO)

– Terali su tek požnjeveni ječam traktorom. Požurili su da žito ne bi pokislo jer je počela kiša, pokušali su da pređu prugu iako je voz nailazio i eto nesreće – kažu Popovčani.

Meštanin u šoku zbog tragedije, Foto: Telegraf

Međutim, ističu da su pružni prelazi preko atarskih puteva potpuno neobezbeđeni.

– Putevi su užasni a na pruzi nema branika, pruga je nepregledna naročito sada kada je šikara narasla. Ko zna da li je nesrećni čovek uopšte primetio voz – ogorčeni su meštani Popovca.

U kući tragično stradalog devetnaestogodišnjaka odjekivali su jauci njegove rodbine koja je pristizala kako bi porodici izrazila saučešće. Kući se vratio i nesrećni deda, koga su rođaci pridržavali jer nije mogao da stoji na nogama. Niko od njih nije želeo da komentariše nesreću, i novinarima su naložili da napuste porodični dom nastradalog mladića.

ZAUSTAVIO JE SVOJ MERCEDES, PA PRIŠAO DRUGOM VOZILU: Kratka prepirka, a onda su usledili udarci (VIDEO)

Tragovi na mestu nesreće pokazuju da je voz nakon udarca gurao traktor i prikolicu nekoliko desetina metara dok ih nije odbacio u jarak, ali je mladić, kako saznajemo, poginuo na licu mesta.

(Dnevne.rs/Izvor: D.K., Telegraf.rs)