TRAGEDIJA: Devojka (21) iz Srbije poginula u Francuskoj kad je njen automobil udario u autobus!

ulica

Foto: printscreen

Nije poznato da li je Sajma upravljala automobilom ili je bila putnica. Od zadobijenih povreda devojka je preminula na mestu.

Sajma Bećković (21), državljanka Srbije, poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Francuskoj, kada je njen automobil udario u autobus.

Kako su preneli francuski mediji, tragedija se dogodila u sredu ujutro u Francuskoj, nedaleko od granice s Luksemburgom.

– Kobna nesreća se dogodila kada je automobil registarskih tablica iz Luksemburga, u kojem je bila nesrećna Sajma, udario u autobus prevoznika iz Francuske.

OTKRIVENO 18 GODINA POSLE SMRTI! Evo zašto se Rođa Raičević nikad nije ženio

-Nije poznato da li je Sajma upravljala automobilom ili je bila putnica. Od zadobijenih povreda devojka je preminula na mestu – preneli su mediji i dodali:

– Ekipa hitne pomoći brzo je stigla na mesto tragedije, pokušali su i reanimaciju, ali bezuspešno. U trenutku sudara u autobusu nije bilo putnika. Nakon udesa, na ovom putu se napravila kilometarska kolona, pa je saobraćaj nekoliko sati bio u prekidu.

Nastradala Sajma Bećković rodom je iz sela Župa kod Tutina. U njenom rodnom kraju svi su zanemeli od bola nakon vesti o njenoj pogibiji.

– Sajma je bila najbolja ćerka, sestra, prijateljica, tiha, mirna, povučena, jako stidljiva, nenametljiva, uzorna i devojka za primer. Kolone ljudi, njih na stotine, na hiljade, obilaze porodicu. Svi ćute, svi su pognute glave. Niko reč ne progovara, tek poneki prigušeni jecaj.

PORED SUPRUGE JE IMAO 10 GODINA LJUBAVNICU, A TREĆA MU JE RODILA VANBRAČNO DETE: NEOBIČAN LJUBAVNI ŽIVOT PEVAČA HARIJA VAREŠANOVIĆA!

-Kao da je drugo ime za bol i tugu – ćutanje. Tuguju svi koji poznaju Sajmu ili njenu porodicu, tuguje Luksemburg, tuguje Tutin – piše u oproštajnoj poruci na društvenim mrežama.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)