TOMA FILA TVRDI: Postoji samo JEDNA MOGUĆNOST da se utvrdi ko je ubica Jelene Marjanović

ubistvo

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Advokat je siguran da postoji samo jedna mogućnost da se sazna ko je ubica.

Toma Fila o slučaju ubijene pevačice.

Toma Fila, jedan od najcenjenijih srpskih advokata tvrdi da slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović (33) ide ka zastarevanju, nakon što je Apelacioni sud doneo odluku da rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića bude vraćeno na ponovno odlučivanje.

POSLEDNJI DETALJI HORORA NA AUTO-PUTU: Nemački državljanin je vozio kamion i zakucao se u vozilo ispred sebe, a onda je nastao krvavi haos (INFO)

– Sud nema hrabrosti da donese odluku! Sve se odugovlači i ide ka zastarevanju. To je takozvani crnogorski recept, da se proces oduži kako bi se na kraju utvrdilo da je slučaj zastareo – kaže Fila i dodaje da protiv Zorana Marjanovića ne postoje dokazi, bez obzira na to što je u javnosti dugo predstavljan kao glavni osumnjičeni za ubistvo.

– Branio sam na više od 1.000 suđenja kada protiv optuženog nije bilo dokaza i kada sud nije mogao da sudi. Čim je Jelena ubijena, izjavio sam da ubicu neće otkriti ukoliko ga ne pronađu za 24 sata, a to i sada smatram – tvrdi advokat i dodaje da će ubica biti otkriven ako neko progovori!

– Ovakvo ubistvo definitivno nije mogla da izvede jedna osoba. Siguran sam da će se do ubice doći isključivo ako neko progovori. Bio sam branilac u slučaju u Rumuniji u kojem se ime ubice jednog čobana saznalo tek kada je čovek na samrti rekao da je izvršio egzekuciju. Rekao je da ne može da ode na onaj svet ako ne prizna zločin. Dok neko ne odluči da progovori, ubistvo pevačice neće biti rešeno – zaključio je Fila.

UPADLJIVA SNIŽENJA: Pronašli smo 8 nerealno povoljnih cena u Lidlu!

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića, koji se tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, i naložio Višem sudu ponovno odlučivanje.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir, Alo)

1 Comment on "TOMA FILA TVRDI: Postoji samo JEDNA MOGUĆNOST da se utvrdi ko je ubica Jelene Marjanović"

  1. Dokazi su namerno ili nenamerno unisteni. Sasvim ocigledno da se ubistvo desilo u kuci i da je telo kasnije preneto na nasip. Jasno da je vise osoba ucestbvovalo ali ne u samom ubistvu nego u prikrivanju. Od pocetka su donesene pogresne pretpostavke, a najsmesnije je uzimanje u obzir izjavu malog deteta i to nakon dve godine. Svi su zakazali u istrazi. Veoma amaterski odradjeno. Ocigledno su mnoge diplome bile lazne.

Comments are closed.