TOKSIKOLOŠKI NALAZ SA VMA! Ljupka Stević pozitivna na OVU SUPSTANCU nakon incidenta sa bivšim

pevaljka

Foto: Instagram Printscreen/ljupkastevic

Ljupka Stević je danas u žiži javnosti zbog svađe sa svojim bivšim dečkom, za kog je saznala da je vara, iako je on zapravo oženjen.

Ljupka je na Instagramu otkrila da njen dečko, general Dragiša Simić, “ima ljubavnice koje vodi na svoju vikendicu na Avali”, nakon čega su usledili klipovi unakaženih automobila. Potom je izjavila za medije da će tužilaštvo utvrditi šta se dogodilo sa automobilima, da ona nema veze sa tim, da je samo pokušavala da iznese svoj novac koji se nalazio u gepeku. Međutim, društvenim mrežama brzinom svetlosti se proširio snimak na kom se vidi kako ženska osoba demolira automobile.

Besna zbog tekstova koji su se našli u pojedinim medijima da je bila pod dejstvom alkohola kada je uništavala automobile, rešila je da se oglasi i da priloži toksikološki nalaz koji je rađen sporne noći na VMA.

Ljupka Stević

Foto: Instagram Printscreen/ljupkastevic

– Toksikološkim nalazom krvi pronađeno je prisustvo bromazepama u koncetraciji 0,68mg – pročitala je Ljupka na svom Instagram profilu i poručila da je pozitivna isključivo na bromazepam.

 

(Dnevne.rs/Srbija Danas)