Teslić u neverici posle pogibije majke (37) i ćerke (19), svi se mole za oca i drugo dete

tuga

Foto: Facebook

Da ti je laka crna zemlja, drugarice. Počivaj u miru među anđelima… Zašto uvek najbolji ljudi stradaju?

Molimo se Bogu da barem Zoran preživi i ostane uz svog sina i ćerkicu…

Ovim rečima se na društvenim mrežama prijatelji opraštaju od Svjetlane i Dragane Livnjak, koje su poginule u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Buletiću kod Teslića. Svi su u šoku i ne mogu da veruju kakva je tragedija snašla ovu porodicu.

Načelnik Opštine Teslić Milan Miličević kaže da je duboko potresen tragedijom koja je zatekla porodicu Livnjak.

“To su moje komšije i u šoku sam, kao i celi Teslić. Dva člana porodice se još bore za život i činimo sve što možemo da im pomognemo”, rekao je Miličević.

Poznanici porodice kažu da Zoran radi kao domar u Osnovnoj školi “Petar Petrović Njegoš”. Stradala Svjetlana i on imaju još jednog sina, koji je u vreme tragedije bio kod kuće i čekao njihov povratak s puta. Nastradala Dragana je ove godine završila srednju školu i pred njom je bio ceo život.

FOTO: FACEBOOK

Svjetlana Livnjak (37) i njena ćerka Dragana (19) poginule su, a Zoran Livnjak (45) i mlađa ćerka S. L. (4) teško su povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Buletiću kod Teslića i lekari se bore za njihove živote.

Udes se dogodio u subotu oko 23.30 na magistralnom putu Kotor Varoš – Teslić, kada je došlo do direktnog sudara “fijat maree”, u kome se vozila porodica Livnjak, i “audija A6”, za čijim volanom je bio Goran Bijelac (20) iz Teslića.

Dnevne.rs, Novosti.rs