TEŠKA TRAGEDIJA NA PANČEVCU: Automobil pao sa visine od oko 17 metara, leš žene pokriven pored “juga” – muškarac teško povređen! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO I FOTOGRAFIJE)

Banja

Foto: Dnevne.rs

U strašnom sudaru teško je povređen i muškarac (70)

Prema poslednjim informacijama, jedna ženska osoba (47) je poginula kada je automobil “jugo 45” sleteo sa Pančevačkog mosta.

Sat kasnije, borbu za život izgubio je i muškarac (70) koji se nalazio sa njom u automobilu.

Na potresnim fotografijama sa Pančevačkog mosta vidi se da od automobila koji je probio ogradu nije ostalo ništa, a lež preminule žene je pored njega, prekriven. Automobil je pao sa visine od oko 17 metara.

Uviđaj je još u toku. Prvi rezultati istrage kažu da se “jugo” kretao sa Karaburme ka Borči i da je udario u “reno megan”. Potom se odbio od njega, probio ogradu i pao. Vrlo je verovatno da se rotirao prilikom pada.

Automobil je pao sa visine od 17 metara/ Foto: Telegraf

Sve se odigralo u smeru ka Borči oko 14:30, na samom početku mosta, kada je “jugo” lozničkih tablica nakon sudara sa “renoom” probio ogradu i sleteo na zemljanu površinu.

Muškarac je (70) prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, gde je i podlegao povredama.

Uviđaj/ Foto: Telegraf

Automobil se najverovatnije rotirao prilikom pada/ Foto: Telegraf

Odavno je poznato da je Pančevački most u jako lošem stanju, a jedan korisnik Fejsbuka snimio je video o tome kakva je zaštitna ograda:

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)