TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU KA ZAGREBU, U VOZILU BILI SRBI?! Dvoje teško povređeno, jedan poginuo! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

nesreća

Foto: Čitalac Kurira

Dvoje ljudi teško je povređeno u četvrtak oko 19.40 sati u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod odmarališta Križ nedaleko od Zagreba, a jedan muškarac kasnije je preminuo u bolnici od zadobijenih povreda!

Kako navodi očevidac nesreće za Kurir, navodno su u pitanju srpski državljani, ali hrvatska policija za sada nije izdala zvanično saopštenje o povređenima i nastradalim muškarcem.

“Bili smo prvi na licu mesta i odmah smo stali za razliku od mnogih drugih vozača. Pozvali smo policiju vatrogasce i Hitnu i pokušali da zaustavimo saobraćaj. Ekipe su došle u roku od dvadesetak minuta. Dvoje je ispalo iz vozila, a jedna osoba je ostala zaglavljena na sedištu vozača. Ne znam u kakvom su stanju sada, dve osobe su na licu mesta počele da daju znake života, za treći nisam siguran”, ispričao je očevidac koji je redakciji Kurira poslao fotografije sa mesta užasne nesreće navodeći da su u pitanju srpski državljani.

FOTO: ČITALAC KURIRA

Na fotografijama koje je čitalac Kurira poslao vide se beogradske tablice, mada trenutno nema zvaničnih informacija da su u pitanju Srbi.

FOTO: ČITALAC KURIRA

Kako prenose hrvatski mediji, sitroenom je upravljala žena (39), a kretala se desnom  trakom auto-puta A3 u smeru Slavonskog Broda.

Dalje navode da je u jednom trenutku skrenula desno preko zaustavne trake, udarila u zaštitnu ogradu pod koju se automobil podvukao i nastavio da zanosi po mekom terenu ispod ograde.

FOTO: ČITALAC KURIRA

Mediji navode da su u nesreći teško povređeni tridesetpetogodišnji putnik kome je lekarska pomoć ukazana u KB Dubrava, kao i 39-godišnja žena koja je vozila kojoj je pomoć ukazana u KBC Zagreb i drugi 35-godišnji putnik koji je smešten u OB Ivo Pedišić-Sisak. Oko 22 sata 35-godišnji je putnik kojem je lekarska pomoć pružena u KB Dubrava preminuo, preneo je hrvatski portal 24sata.

       

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: 24 sata.hr)