TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Marko (27) je poginuo dok se vraćao sa Ostroga, a njegova devojka je teško povređena (INFO)

udes

Foto: Privatna arhiva/Pixabay

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak 17. marta oko 17 časova u Crnoj Gori, nastradao je Marko Janković (27) iz Čačka. Njegova devojka Zorana Stojić (23) je životno ugrožena, a teže povrede zadobila je Ivana Vitorović (22). Vozač Marko Petrović (25) prošao je sa lakšim povredama. Tragedija se dogodila kad su se mladići i devojke vraćali iz manastira Ostrog.

Do udesa je došlo u mestu Lepenac u blizini Mojkovca, na magistralnom putu Bijelo Polje – Mojkovac kada su se sudarili “reno megan” čačanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Marko Petrović i “nisan terano” barskih tablica, za čijim volanom se nalazio Marko Babović (37) iz Bara.

– Mladići i devojke su turistički boravili u Crnoj Gori, išli su do Budve, a u povratku svratili do manastira Ostrog. Porodica stradalog mladića je u šoku i već su otputovali za Crnu Goru kako bi preuzeli mladićevo telo – pričaju rođaci stradalog Marka Jankovića, koji u Čačku inače važi za uzornog i vrednog momka.

KONTRAUDAR RUSIJE: Moskva blokira “vojsku” takozvanog Kosova (INFO)

Njegova devojka Zorana Stojić je odmah nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru u Bijelom Polju, hitno transportovana u Klinički centar u Podgorici zbog teških unutrašnjih povreda i krvarenja na plućima.

BEOGRAĐANIN PROGLAŠEN ZA POLICAJCA MESECA U AMERICI: Bivši je pripadnik SRPSKE ŽANDARMERIJE, “Foks” izveštava o njemu, a on ima samo jednu želju (FOTO)

Ivana Vitorović je zadobila teže, a vozač “megana” Marko Petrović lakše povrede. Oboje su zbrinuti u bjelopoljskoj bolnici.

Nastradali Marko Janković, kako nezvanično saznajemo, bio je suvozač u automobilu, a devojke su sedele pozadi.

KLIZAV KOLOVOZ

Saobraćaj na ovom delu magistralnog puta je više sati bio u prekidu zbog uviđaja.

Kako prenose crnogorski mediji, uviđaj na licu mesta obavila je državna tužiteljka Tanja Nišavić.

Marko Janković i Zorana Stojić Foto: Privatna arhiva

 

Iz Tužilaštva nisu mogli da saopšte nikakve detalje o tome kako je došlo do udesa sa tragičnim ishodom. Istraga će utvrditi kako je došlo do ove nezgode.

Posle ove saobraćajne nesreće nadležni su apelovali na opreznu vožnju zbog padavina i klizavog kolovoza.

MONTGOMERI PORUČIO SRBIMA: Beograd da kaže Americi “Ne, ne i ne”

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)