TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD NOVOG SADA: Mlada košarkašica (18) uletela kolima na gradilište i zakucala se u kamion!

nesreća

Foto: Privatna Arhiva, Kurir

Iva Šicar (18), košarkašica ŽKK “021”, povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila putu između Sremskih Karlovca i Banstola.

Kako saznajemo, udes se dogodio kada je košarkašica koja je upravljala automobilom marke “punto” izgubila kontolu nad vozilom, a potom uletela u gradilište brze pruge Novi Sad-Beograda.

Ona se potom zakucala u parkirani kamion.

Vozilo je potpuno smrskano, a devojku su iz kola vadili novosadski vatrogasci. Muškarac koji se nalazio na gradilištu zadobio je povrede kuka.

PREMINULA MAJKA HEROINA DOBRINA PRODANOVIĆ koja je grlila lobanju sina, simbol užasa rata u BiH

Iva je primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

– Slomila je podlakticu i ušiveno joj je čelo. Dete je vredno, dobra košarkašica, reprezentativka u mlađim selekcijama i nije htela da zakasni na trening – kaže sagovornik Kurira.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Lekari KCV potvrdili su za Kurir da mlada košarkašica nije životno ugrožena.

– Nakon blagovremenog zbrinjavanja i adekvatne dijagnostike, ustanovljene su povrede glave i desne podlaktice. Pacijentkinja nije životno ugrožena, ali je hospitalizovana u KCV radi daljeg konzervativnog tretmana i opservacije -rečeno je u Urgentni centar KCV.

Takođe, u Urgentni centar je primljen i M. I. (65), nakon saobraćajne nesreće sa lakšim povredama u predelu lumbalne regije, koji je, posle adekvatne dijagnostike i opservacije, otpušten na dalje kućno lečenje.

FOTO: KURIR

Kako saznajemo, košarkašica će ostati u bolnici nekoliko dana. Posetili su je trener i drugarice iz kluba, poželeli su joj da se brzo oporavi i vrati na teren.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)