TEŠKA NESREĆA KOD KIKINDE: Ladom nivom udario u neosvetljenu zapregu

bolnica

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

– Nesreća se dogodila kada je putnički automobil lada niva naletelona neosvetljenu zapregu na kojoj su bili muškarac i žena.

Na lokalnom putu kod Banatske Topole u blizini Kikinde u subotu uveče, oko 22,30 sata, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su teže povređeni muškarac i žena, H.P. (39 ) i Z.B.(31) oboje iz mesta Toba, u opštini Nova Crnja. Sa mesta nesreće oboje su, u besvesnom stanju, prebačeni u Opštu bolnicu u Kikindi, a odatle je muškarac, zbog težine povreda, transportovan u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad.

I jedni i drugi su se kretalu u istom pravcu, od Banatske Topole, ali je iz suprotnog smera dolazilo drugo vozilo. Automobilom je upravljao L.N. (59) iz Banatske Topole – saznaju „Novosti“ od izvora iz istrage.

Konj koji je vukao zapregu, nije preživeo ovaj udes, stradao je na mestu sudara.

UPOZORENJE RFZO: Putujete na sopstvenu odgovornost u Grčku, ako se zarazite korona virusom Srbija NE POKRIVA TROŠKOVE LEČENjA

TRAGEDIJA U DECEMBRU

Na istom lokalnom putu koji od Banatske Topole vodi ka magistralnom putu Kikinda – Zrenjanin, na kojem se sinoć dogodila teška saobraćajna nesreća, u decembru je poginuo mladić iz sela Banatska Topola. On je smrtno stradao kada je ispao iz automobila “reno klio” koji je vozio, ali je sleteo s kolovoza i prevrnuo se.

 

(Dnevne.rs/Novoati online)