“TEODORA LJUBAVI, AJMO DA TI KUPIM NEŠTO” Dragoslavove poslednje reči pre nego što je pucao na svoju suprugu

pištolj

Foto: privatna arhiva

Dragoslav Jovanović (25), koji je u ponedeljak veče pokušao da ubije suprugu Teodoru (25), a potom i sebe, pukom srećom nije povredio i njihovo dete, koje je u kolicima sa roditeljima bilo napolju.

Dragoslav i Teodora šetali su po parkingu, tvrde očevici, i neizmenično gurali kolica oko zgrade, pre nego što je on ranio svoju ženu i sebe. Oboma im se lekari trenutno bore za život.

– Teodora i Dragoslav su se sreli na parkingu ipsred zgrade. On je parkirao auto u Ivana Ribara, prišao je Teodori i neko vreme su mirno razgovarali i šetali sa detetom. Čili smo kada je Dragoslav rekao: “Teodora ljubavi, ajmo do tržnog centra da ti kupim nešto”. Međutim, ona je odbila i tada su počeli da se raspravljaju. Postali su bučni, vikali su… U jednom trenutku mladić je izvukao pištolj. Videvši oružje, Teodora je ostavila kolica i uspela da se odmakne četiri metra. Tada su se čuli pucnji – kaže neimenovani očevidac za Kurir.

SERGEJ NAPAO SOCIJALISTE: Zbog Vljore Čitaku žestoko izvređao Dačića i SPS

Jedan metak pogodio je devojku u rame, a dva u grudi.

– Počela je da vrišti, a tuda su prolazila dvojica policajaca. Jedan je odmah krenuo za naoružanim Dragoslavom, koji je unezvereno trčao preko livade i posle 200 metara je pucao sebi u glavu. Drugi policajac je prišao krvavoj Teodori, podvezao joj ranu majicom koju je neki momak skinuo.

Kako kaže, teško povređena devojka je sve vreme bila svesna i komunicirala sa policajcima.

– Kroz plač je rekla kako se zove i da joj roditelji žive u blizini. Rekla je da zovu njenu mamu da dođe po bebu. Policajac ju je pitao ko je pucao na nju, a ona je rekla: “Moj muž, razvodimo se, već neko vreme nismo zajedno”. Odna je počela da jauče i žali se da je boli – kaže sagovornik lista.

Hitna pomoć je odvezla oboje povređenih u Urgentni centar u teškom stanju.

NASILJE U RIJALITIJU! Đuričić udario šamar Suzani, pa pretukao Nadeždu štakama! (VIDEO)

Teodorina drugarica je ispričala da su se ona i Dragoslav upoznali još kao deca i da su se godinama zabavljali.

pucnji

Foto: telegraf

– Bio je grub prema Teodori i nasilje je trepela godinama. Stalno je ponavljala da ga se plaši, ali se sve donedavno bojala da ga prijavi. Pre izvesnog vremena je to učinila i vratila se kod roditelja. Svi smo se pribojavali da bi ovako nešto moglo da se desi – rekla je drugarica.

Jovanović nije ranije osuđivan, imao je samo saobraćajne prekršaje. Njegov otac, sa druge strane, od ranije je poznat policiji, kao blizak s vođom surčinskog klana Ljubišom Buhom Čumetom

     

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs)