“Tata, šta si to uradio, ubio si nevinog čoveka”: Detalji užasa u naselju Stepa Stepanović

Beograd

Foto: printscreen/youtube

Policija je uhapsila muškarca H. M, koji je u četvrtak oko 18.10 ispred lokalne prodavnice u Ulici Generala Vladimira Kondića u naselju Stepa Stepanović brutalno nokautirao penzionera Ljubišu Jovičića (70), kojem se lekari bore za život.

Prema rečima očevidaca, Jovičić se kobnog dana vratio po cigarete koje je zaboravio u prodavnici.

– Došao je pre podne da kupi neophodne namirnice, a kada se vratio u stan primetio je da mu nedostaju cigarete. Vratio se u prodavnicu i na kasi popričao sa prodavačicom zato što mu je sačuvala zaboravljenu robu i koju je u znak zahvalnosti hteo da počasti pićem – kaže očevidac.

BRUTALAN NAPAD U BEOGRADU: Udario čoveka pred detetom (8) i polomio mu lobanju, sada mu se bore za život (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Međutim, H. M., koji je bio sa detetom iznervirao se zbog toga što nesrećni čovek zadržava red.

– Prvo ga je gurnuo s leđa i rekao mu da se ubrza! Jovičić je tada izašao ispred prodavnice, a za njim i H.M., koji mu je prišao i nokautirao ga pesnicom. Od siline udarca, starac je pao na leđa i glavom udario o betonski zid visine oko 50 centimetara. Nekoliko minuta je bio u nesvesti, nakon čega mu je došla porodica – dodaje očevidac.

Jovičiću konstatovan prelom lobanje sa nagnječenjem mozga i lekari mu se bore za život Jeziva scena se odigrala pred očima maloletnog osmogodišnjeg deteta H. M, koje je počelo da vrišti i prisutni nisu znali kako da ga smire.

– Tata, šta si to uradio, ubio si nevinog čoveka, sad će policija da te uhapsi! – vikao je mališan.

Jovičić je ostao nepomično da leži ispred prodavnice.

– Odmah su mu pritrčali ljudi koji su sedeli ispred, a kad je video da starac ne dolazi sebi, vratio se i H. M, koji je pokušao da ga podigne. Iako je zadobio teške povrede, Jovičić je odbio lekarsku pomoć – kaže naš izvor.

Međutim, usled pogoršanja zdravstvenih problema, dva dana kasnije sam se javio lekaru.

“GREBAO ME I LUPAO ŠAMARE”: Čabarkapa napao Aleksandru Subotić pred detetom, pa pobegao

– On je privatnim vozilom dovezen u Urgentni centar, gde su mu konstatovali teške povrede, prelom lobanje sa nagnječenjem mozga i on je zadržan u šok-sobi, a lekari kažu da su mu šanse da preživi veoma male – dodaje naš sagovornik.

H. M. je vojni pilot u penziji, a nakon policijskog zadržavanja, on je juče saslušan pred tužiocem.

Vlasnica prodavnice ispred koje se odigrala drama kaže da je Jovičić divan porodični čovek.

ZVALI SU GA I “ĐAVOLJI ADVOKAT”: Ubijeni advokat Miša Ognjanović branio je LUKU BOJOVIĆA, MILOŠEVIĆA I MIRU MARKOVIĆ (FOTO)

– On je naša stalna mušterija i nikad nismo imali problema. Uvek se ljubazno javi i popriča. Tog dana sam bila u prodavnici i nisam znala da su mu povrede toliko ozbiljne – kaže vlasnica.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Republika)