TATA, PROBUDI SE! Srđana Aleksića su u Pirotu ubili naočigled ćerke (12), ona ga izbezumljeno dozivala

uviđaj

Foto ilustracija: Telegraf.rs

Dvojica napadača na motoru ispalila su hice na Aleksića čim je parkirao BMW ispred stana u kom je živeo sa ćerkom i suprugom

Srđan Aleksić (38), osuđivani kriminalac, ubijen je u ponedeljak uveče na parkingu u Pirotu naočigled maloletne ćerke!

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksić, koji je odranije poznat policiji, dovezao se sa ćerkom ispred zgrade u kojoj žive, a napadači su zapucali na njega čim je devojčicu ispratio iz automobila. Navodno, izašao je kako bi je otpratio, a čim je ona krenula ka zgradi u koju je trebalo da uđe, oni su zapucali.

Pucali mu u leđa

– Prišli su na motoru i ispalili pet hitaca, od kojih su ga dva pogodila u leđa. Devojčica, koja je bila na oko dva metra od oca, vrisnula je i dotrčala do njega. Izgleda da su ubice čekale da dete malo zamakne, kako ih ne bi videla, ali i kako bi izbegli da i ona bude pogođena – priča jedan od očevidaca surove likvidacije. Prema njegovim rečima, izbezumljeno dete počelo je da plače i da doziva oca.

– Dozivala je oca i ponavljala: “Tata, probudi se!” Bila je van sebe – prepričava očevidac jezivu scenu koja se u ponedeljak odigravala na uglu Takovske i Ulice 7. jula.

“NA MUCI SE POZNAJU JUNACI!” Rusija uputila poruku Srbiji, koja odjekuje CELIM SVETOM!

Hitna pomoć je, prema njegovim rečima, brzo došla na lice mesta, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt Aleksića.

– Jedan metak pogodio je i “opel” koji je bio parkiran pored Aleksićevog BMW. Vlasnik tog automobila odmah je pritrčao u pomoć ranjenom sugrađaninu, ali njemu nije bilo spasa – dodaje on.

Bio u zatvoru zbog ubistva

Policija je juče do kasno u noć prikupljala tragove s lica mesta, a centar grada bio je pod blokadom.

– Istraga se vodi u nekoliko pravaca. Uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera, kao i svi drugi dokazi. U zločinu su, najverovatnije, učestvovale dve osobe – navodi on.

MILO ĐUKANOVIĆ ZABIO NOŽ U LEĐA SRBIJI: Crnogorska čizma zagazila na srpsku zemlju! NEMA NAZAD!

Sagovornik Kurira podseća da je Srđan Aleksić u zatvoru proveo neko vreme i na slobodi je bio nekoliko godina. On se sumnjičio da je 2005. bio saučesnik u ubistvu Dejana Ilića, vlasnika tada poznate pirotske diskoteke “Baj Itali”.

Aleksić se teretio da je osumnjičenima za brutalno ubistvo, Draganu Đorđeviću, Filipu Stefanoviću i maloletnom N. S., pomogao tako što im je pokazao Ilićevu kuću. Trojka je, pošto ih je navodno Aleksić doveo do vlasnika diskoteke, Ilića sačekala ispred kuće i zapalila ga živog u njegovom automobilu.

Dejana Ilića, kako se sumnjalo, zverski su ubili jer im je zabranio da uđu u njegovu diskoteku.

GRUPNI PORTRET SA PRSTIĆIMA: Lazanski žestoko ponizio ALBANSKE LIDERE

Niko neće da priča o Aleksiću

Kurir je juče pokušao da razgovara s Piroćancima o njihovom ubijenom sugrađaninu.
– Bio je strah i trepet, to je jedino što mogu da vam kažem. Ništa ne znam – rekao je jedan Aleksićev sugrađanin. Većina njih okretala je glavu i tvrdila da ga nisu poznavali.
Srđan Aleksić iza sebe je ostavio suprugu i ćerku.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/J. Spasić – M. Smiljković)