TAKSISTU NAŠLI U NESVESTI PORED MRTVE IVANE: On je verenik Plejboj modela i statiste iz poznate serije koja je pronađena mrtva u kući u Kragujevcu (FOTO)

smrt

Foto: privatna arhiva

Miloš Kovačević, verenik Plejboj modela Ivane Mlađović (30), koja je u subotu pronađena mrtva u kući u naselju Ilićevo kod Kragujevca, i dalje se nalazi u teškom stanju.

Kako je za “Blic” izjavila Vanja Đorđević, portparolka Kliničkog centra, “njegovo stanje je teško i pod stalnim je nadzorom specijalista Urgentnog centra”.

Kako smo pisali, Ivana je preminula usled prekomerne upotrebe narkotika. Ona je u trenutku kada je preminula, bila sa verenikom u kući njihovog prijatelja koji im je ostavio ključeve svoje kuće na par dana na korišćenje. On se vratio kući i zatekao par u krevetu.

Ivana je već bila mrtva, a njen verenik Miloš bio je, kako saznajemo, u nesvesti. I on je u sebe uneo veliku količinu narkotika, međutim, doktori su uspeli da ga povrate.

Kako saznajemo, verenik Plejboj modela, je u Kragujevcu bio zaposlen kao taksista, a, kako pričaju meštani, bio je poznat kao zavisnik od droge.

Dragan Vesović, menadžer “Pink taksija” potvrdio je da je Kovačević bio zaposlen kod njih, ali da je nedavno suspendovan.

– Ponašao je čudno poslednjih dana, i zbog toga je prošle nedelje suspendovan sa posla. Između ostalog prošao je i kroz crveno svetlo na semaforu – kaže on.

PREŽIVELE 42 DANA MEĐU LEŠEVIMA: Novinar RTS-a pronašao Milicu i Maru koje su ustaše gurnule u jamu duboku 45 metara, kad su bile deca (FOTO)

Ko je Ivana Mlađović?

Preminula Ivana Mlađović je rodom iz Kosovske Mitrovice, i imala je epizodnu ulogu u popularnoj seriji “Selo gori, a baba se češlja”, reditelja Radoša Bajića.

Inače, Ivana je bila jedna od finalistkinja prvog izbora za “Plejboj devojku godine” u Srbiji, krajem 2011. i početkom 2012. godine, kada je pobeda u šou-programu pripala Soraji Vučelić. Mlađović je nakon toga insistirala na tome da je takmičenje bilo namešteno.

milos

Foto: privatna arhiva

Radoš Bajić: Žao mi je…

Bajić ističe da je Ivanu video samo tokom snimanja serije.- Žao mi je što je izgubljen jedan mlad život tako tragično. Ona se pojavila u jednoj sceni serije “Selo gori, a baba se češlja”, samo tada sam je video i jedva je se sećam – poručio je Radoš Bajić.

(Dnevne.rs /Izvor: N. Radišić, Blic)