TAJNU ODNEO U GROB: Muškarac iz Velikog Gradišta izvršio samoubistvo

samoubistvo

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Na trežnjenju je proveo 12 sati, posle čega je uz krivičnu prijavu pušten kući.

Predrag Ranković (56) iz Velikog Gradišta izvršio je u ponedeljak samoubistvo vešanjem iza porodične kuće, a telo su oko 20 sati pronašli članovi njegove porodice.

Ranković nije ostavio oproštajno pismo, pa je motiv samoubistva ostao tajna.

– Radio je u TE „Drmno“. Pre nekoliko godina mu je u požaru izgorela kuća. Jako nam je žao što se ovo dogodilo. Bio je oženjen i imao je dete (12) – kaže jedan poznanik Rankovića.

Kako kaže, Predrag se ubio samo dva dana pošto je u Velikom Gradištu izazvao udes, u kom nije bilo povređenih.

– Predrag je u petak pijan seo za volan i oko 20 sati kod parkinga ispred parka u centru grada prešao je na suprotnu stranu kolovoza i zakucao se u auto koji se tuda kretao. Udarac je bio strahovit, a oba automobila su uništena. Svi su komentarisali da je prava sreća da niko nije nastradao – kaže poznanik.

VELIKA MISTERIJA KORONAVIRUSA: Nikome nije jasna JEDNA STVAR!

Posle udesa je utvrđeno da Ranković u krvi ima čak 2,93 promila alkohola u krvi. – Toliko je bio pijan da su ga policajci jedva izveli iz auta, a dok su pokušavali da ga ubace u svoj auto, sapleo se i pao na asfalt. Zbog toga su ga, dok su obavljali uviđaj, stavili na klupu da leži jer nije mogao da stoji. Na trežnjenju je proveo 12 sati, posle čega je uz krivičnu prijavu pušten kući.

Rankovićev poznanik dodaje da se sada pitaju da li je ovaj događaj mogao toliko da utiče na Rankovića da presudi sebi. – Uništio je auto, zaradio kaznene poene, a u gradu su komentarisali sudar. Moguće da je i to doprinelo tragediji. Ipak, tajnu je odneo u grob – kaže on.

     

(Dnevne.rs/Kurir)