Svi vlasnici “mini kupera” u Srbiji pozvani na razgovor u policiju! Svetlana Ražnatović ima POSEBAN ZAHTEV!

kuća

Foto: Dnevne.rs/printscreen/youtube/instagram

Policija je detaljno pregledala snimke sa sigurnosnih kamera i na razgovor su pozvani svi vlasnici automobila “mini-kuper” registrovanih u Srbiji.

Policija i dalje traga za napadačima koji su u nedelju ujutru “mini-kuperima” izazvali incident u Ulici Ljutice Bogdana, pošto su u 6.40 ujutru namerno udarili u ulazna vrata kuće pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Kako se saznaje, njihovo hapšenje pitanje je dana, jer su inspektori prikupili brojne dokaze koji ukazuju na to ko je bio za volanom dva automobila.

– Detaljno su pregledani snimci sa kamera, utvrđen model i boja automobila, a potom su na saslušanje pozvani vlasnici svih “mini-kupera” koji su registrovani u Srbiji. Policija je na tragu napadačima i očekuje se da oni brzo budu uhapšeni – kaže izvor.

Prema njegovim rečima, posle incidenta koji su napravili osumnjičeni su se najverovatnije pritajili i negde sklonili.

– Ipak, pitanje je trenutka kada će biti uhapšeni, jer će pre ili kasnije morati da izađu iz mišje rupe – dodaje izvor.

Američki komandos otkrio kako su Putinovi specijalci UNIŠTILI teroriste na jugu Srbije!

U delu kuće u koji su huligani udarali automobilima nalazi se soba u kojoj spavaju petogodišnji blizanci Cecine sestre Lidije Ocokoljić. Udarci su bili toliko jaki da su probudili dečake, koji su bili istraumirani.

– Svi u porodici čekamo da napadači budu uhapšeni. Tražimo da se objave imena i prezimena, kao i fotografije vandala koji su izvršili napad na moju porodičnu kuću, u kojoj žive i mala deca, mogli su da ih ubiju – rekla je Ceca.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)

1 Comment on "Svi vlasnici “mini kupera” u Srbiji pozvani na razgovor u policiju! Svetlana Ražnatović ima POSEBAN ZAHTEV!"

  1. Ha ha ha, da sigurno su spavali odma tu iza vrata a onih ostalih 3000 kvadrata nije izmalterisano. A možda sada navataju i onaj auto što je ubio Luku na Brankovom mostu ili to nije bitno. Obnovimo Cecine stubove !

Comments are closed.