SVAĐA, PA FIZIČKI OBRAČUN: Pogledajte okršaj Beograđanina sa komunalnom milicionerkom (VIDEO)

auto

Foto: Youtube/Televizija Šabac

Nepropisno parkiranje koje se pretvorilo u hapšenje, suspenziju i navodnu pljačku – u to se pretvorio odlazak automovilom do prodavnice i nepropisno parkiranje D. V. iz Žarkova.

“Lepo sam vas pitao šta će vam moja lična karta, vi ste dužni da mi odgovorite, šta će vam moja lična karta”, upitao je on.

Ličnu kartu je dao, međutim nastavio je da postavlja pitanja, a i da mobilnim snima milicajku koja je, kako Vildić kaže, postajala sve neprijatnija.

Milicajka: “Pošto snimate, evo imate snimak da će vam stići prekršajni nalog na kućnu adresu.”

Građanin: “Šta znači to, koliki nalog, lepo Vas pitam, nemojte da ste bahati, šta se dešava sa kaznom?”

Milicajka: “Ajde vozi”.

Građanin: “Šta ste rekli, ajde vozi, nećete da mi kažete šta se dešava sa kaznom?”

Milicajka: “Dobićete prekršajni nalog, ja sam lepo rekla”.

ON JE POGINUO KOD LOZNICE! Uhapšen vozač koji ga je ubio kolima, pod dejstvom velike količine alkohola! (FOTO)

Građanin: “Šta znači to, koja kazna je u pitanju?”

Milicajka: Kako ne razumete, nikada nisi dobio kaznu? Daj telefon. Sad ću ti bre pišem ometanje bre!”

Građanin: “Koje ometanje?”

Milicajka: “Sad ću ti bre, pišem napad…”

Građanin: “Koji napad?”

Uz zavrtanje ruku D.V. je ubačen u auto komunalne milicije. Kaže, ka stanici Čukarica krenuo je sa četvoromesečnim honoraromod 150.000 dinara u džepu, koji je neposredno pre incidenta podigao u banci. Po dolasku u policiju Vildović tvrdi da je honoran nestao.

Kako kaze Ivan Divac, načelnik komunalne policije u Beogradu, dvoje milicajaca je suspendovano sedam dana pre objave snimka na društvenim mrežama.

– Komunalni policajci su prekoračili svoja ovlašćenja i protiv njih je opravdano pokrenut disciplinski postupak. Takođe su i suspendovani, dok se proces protiv njih ne završi. Ovo je pojedinapčni slučaj, a mi ne želimo da dozvolimo slične incidente – kaže Divac.

– Komunalna policija ne toleriše ovakve ispade, i suspendovani policajci će odgovarati. Mi ne želimo da prikrivamo takve stvari, zato smo odmah reagovali. Želimo da uvek budemo na usluzi građanima i da ne bude nikakvih problema.

On je napomenuo da je obavešten MUP i posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilastva u Beogradu, zbog navodnog nestanka 150.000 dinara, koje je privedeni građanin imao kod sebe u trenutku hapšenja.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)