SUROVA LIKVIDACIJA U ZENICI: Ubijen bivši šampion u kik-boksu Džemal Mahmić! Policija traga za MMA borcem Antom Palavrom (21)! (FOTO)

mma

Foto: Printscreen Facebook Džemal Mahmić

U rafalnoj pucnjavi koja se dogodila danas u zeničkom naselju Londža kod buregdžinice Ladžana, smrtno je stradao Džemal Mahmić (33), nekadašnji višestruki prvak BiH, Balkana i Evrope te viceprvak sveta u kik-boksu. Policija traga za  Antom Palavrom (21) koji je osumnjičen za ubistvo Mahmića.

Mladić, koji je prema ranijim medijskim navodima rođen 1998. u Novoj Bilo i 13 godina je mlađi od Mahmića, već nekoliko godina osvaja priznanja i postiže zapažene rezultate u MMA borilačkim veštinama, kao član lokalnog zeničkog kluba.

Prema dosadašnjim pojavljivanjima u medijima, iza njega nema kriminalnih dela, nego je njegovo ime moguće pronaći samo u sportskoj rubrici na većini portala.

Podsetimo, u poslednjih desetak godina u tri navrata na tri različite lokacije je pucano na Mahmića, pri čemu je najmanje jedna osoba ubijena, a dve ranjene.

Motivi i razlozi za ovaj gnusan čin nisu poznati, a dozu neizvesnosti i straha Zeničanima uleva i sama “odabrana lokacija” za egzekuciju, jer se nalazi u centru grada, na lokaciji na kojoj je uvek mnogo pešaka, te sama činjenica da se ne radi ni o dobu dana, niti vrsti objekta u kojoj je “za očekivati” takva scena.

Inače, Mahmić je višestruki prvak BiH, Balkana i Evrope, te viceprvak sveta u kik-boksu. Bio je profesionalni prvak BiH u boksu, a svojevremeno je bio najperspektivniji borac u BiH.

Krajem 2011. godine zadobio je teške povrede glave, i to prelom kostiju lica i nosa, te prostrelnu ranu leve natkolenice u tuči i pucnjavi koja se dogodila u Zenici. Ali je uspeo da oporavi.

Mahmić je bio osuđen zbog pucnjave koja se dogodila 22. septembra 2012. godine na lokaciji Stare pijace u centru Zenice u kojoj je stradao nedužni Zeničanin Amer Pivić (18), koji je čekao gradski prevoz. Tada se iz zeničkog zatvora obratio javnosti i tvrdio je da toga dana uopšte nije pucao a da mu je tada napravljena klasična sačekuša.

Pevač Halid Muslimović se prvi put oglasio nakon prebijanja ljubavnice! “BILA JE PIJANA I AGRESIVNA, A ONDA JE…” (FOTO)

Posebno je tragično da su iza ubijenog Mahmića ostali supruga i jedno dete, a da je drugo na putu.

Inače, zenička policija još intenzivno traga za nepoznatim muškarcem koji je pucao na Mahmića u jednoj buregdžinici u Zenici.

     

(Dnevne.rs /Kuriri /Izvor: Zenicablog)