Supružnici Zoran i Ljilja stradali u teškoj nesreći na putu za Požarevac: U njegovom krilu NAĐEN UZROK TRAGEDIJE?!

nesreća

Foto: Facebook/Zoran Rocenovic/Ljiljana Bojat

Supružnici Ljiljana Bojat (62) i Zoran Roćenović (62) iz Kučeva poginuli su u teškoj nesreći koja se dogodila u selu Sena, na regionalnom putu Požarevac-Kučevo.

Muž i žena bili su u automobilu “opel astra” kad su se oko osam sati sudarili s kamionom.

– Prvi rezultati istrage pokazali su da je automobil iznenada izgubio kontrolu i na krivini naglo prešao u suprotnu traku, u kojoj je u tom trenutku bio kamion, tako da je došlo do direktnog sudara. Od siline udarca automobil je sleteo s puta i završio u njivi. Bračni par iz automobila poginuo je na mestu – kaže izvor iz i dodaje da je vozač kamiona prošao bez težih posledica.

Očevici su ispričali da je scena na mestu nesreće bila jeziva.

– Kola su bila potpuno smrskana, pa su vatrogasci morali da seku lim kako bi izvukli stradalu Ljiljanu i njenog supruga Zorana – dodao je izvor.

“NISU GLADNI, DESI SE DAN, DVA, KAO KOD SVAKOG” Majka šestoro dece koja su ostavljena da ŽIVE SAMA kod Alibunara izjavila da ih je “redovno obilazila”

Tokom uviđaja, doenica puta Požarevac-Kučevo na kojoj su se sudarili kamion i automobil bila je potpuno obustavljena za saobraćaj. Sumnja se da je nesreću izazvao Zoran zbog telefoniranja, jer je u njegovom krilu nađen mobilni telefon.

Automobil je poslat na vanredni tehnički pregled da bi se utvrdilo da li je eventualni kvar prouzrokovao iznenadnu promenu pravca vozila. Istraga je u toku.

       

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs)