SULUDA LJUBAVNA PRIČA: Mesar iz Beograda ujedao ljubavnicu za grudi, policajci u neverici zbog neobične prijave

hitna

FOTO ILUSTRACIJA: PRINTSCREEN RTV PINK

Strastvena plavuša uletela je kao furija u policiju nadomak Beograda i prijavila da je ljubavnik grize tokom intimnog odnosa! Policajci su bili u šoku zbog neobične prijave.

Nezadovoljna Natalija (36) utrčala je u stanicu i policajce izbombardovala optužbama na račun lokalnog mesara, tvrdeći da nije srećna u tajnoj vezi jer on voli grub se*s, ujeda je za grudi, šljepka po zadnjici i neće da glumi poštara, već pošto-poto hoće da bude vodoinstalater u se*s-igricama!

– Evo, ja dolazim pravo iz kreveta da prijavim svog ljubavnika! Imam se*s sa gazda Žikom, vlasnikom mesare, koji je 20 godina stariji od mene! I zbog toga ne osećam krivicu. Međutim, naš odnos u poslednje vreme ide pomalo nizbrdo. Tokom dana mu šaljem poruke, ali najčešće ne dobijem nikakav odgovor. Kad mu napišem: „Volim te“, on mi odgovori: „I ja tebe“, ali ne zvuči kao da to stvarno oseća. Kada imamo se*s, nema ni poljubaca, ni maženja, a nikad ne izlazimo. Kad mu nešto predložim, on odbije. Zahtevao je da nosim seksi veš, dogovorili smo se da glumimo poštara i domaćicu, ali je on naprasno hteo da bude vodoinstalater! – u jednom dahu je rekla rasna plavuša, dok su policajci suočeni s njenom pojavom i nastupom ostali nemi.

Po ulasku u stanicu bila je usplahirena. Ispričala je da je u na početku veze sve bilo normalno i da su se zaljubili na prvi pogled, a onda je iznela sav prljav veš u vezi sa aferom sa mesarom.

TRAGEDIJA NA BADNJE VEČE: Poginuo iguman manastira Vujan!

– Mnogo ga volim, ali je postao malo čudan. U početku me je udarao u igri i pitao „što nisam bila dobra devojčica“. Govorio je: „Tatica će te kazniti što si flertovala.“ Ispunjavala sam sve što je zahtevao. Znate, znao je da me odveo u ostavu i tamo me presamiti… Tada je bio pomalo grub. Međutim, u poslednje vreme je počeo da me šljepka po guzi i ujeda – otkrila je Natalija, a onda je na zaprepašćenje policajaca pokazala ujede po grudima, zadnjici i sa unutrašnje strane butina.

– Govorio je „da je to igra koja ga uzbuđuje“. Kada sam odlazila kod njega, davao mi je seksi veš. Tokom jedne „igre“, kada smo se bližili kraju, ugrizao me je za grudi, kao poludeo. Pokušala sam da razgovaram sa njim i kažem mu da mi to ne prija, ali je on nastavio! Znate li šta mi je uradio?! Spremio je ručak, sipao nam vino, a kada sam obukla komplet, ponovo je podivljao. Počeo je ponovo da me grize. Znam samo da više neću da budem sa njim – rekla je odlučno Natalija. Policajci su, kako nalaže zakon, pozvali i gazda Žiku na razgovor i doživeli novi šok.

– Odmah je prešao na stvar! Priznao je da je gledao film za odrasle i da je poželeo malo da eksperimentiše. Pravdao se da je ljubavnicu blago ujeo, uz njen pristanak i da je nije povredio. Rekao je da su se tog dana posvađali, jer on nije želeo da glumi poštara, već je hteo ulogu vodoinstalatera. Objašnjavao je da se oni tako igraju… Otkrio je da je kupio radni kombinezon jer mu je to bilo lakše nego da nabavi poštarsku uniformu – kaže naš izvor upoznat sa neobičnim slučajem i dodaje da mu je jasno zašto ljubavnica nije ostavila mesara.

– Pa žena ’oće pare! Taj je ušao u posao sa malom klanicom. Narodu je prodavao meso uginulih krava, svinja i konja, a danas leži na milionima i ima lanac mesara. Nimalo nije privlačan, ja mu ne bih dala ni dvorište da mi počisti… Manijak, a ljubavnica se otima za njega! Njega je i bivša žena prijavljivala za napastvovanje. Ma ne smem mnogo da pričam. Zaposlio je još jednu ženu da mu vodi poslove i ta mu je druga ljubavnica! – kaže poznanik ljubavnika.

Lekari su pregledali plavušu i potvrdili da na telu ima jedva primetno crvenilo. Posle istrage i saslušanja ljubavnika, utvrđeno je da nema osnove za podizanje krivičnih prijava, ali je selo nadomak Beograda i bez toga brujalo! Švaleri su se u policiji međusobno izvređali na pasja kola, a posle toga su se naprasno pomirili, govoreći „da su im emocije ponovo buknule“.

Bila švorc, prijavila ga tri meseca posle raskida!

Poznanici ovih ljubavnika kažu da je njihov ljubavni život od početka bio buran i otkrivaju da je Natalija navodno ucenjivala mesara.

– Na Fejsbuku je bez pardona kačila njihove porno-fotografije i snimke! Pretila je da će mu napraviti pakao od života ako joj ne bude davao novac, a posle je sve obrisala. Za agresivan se*s ga je prijavila tri meseca nakon raskida i otkaza! Posle svađe, raskida i prijave policiji, njih dvoje su se izmirili! Ljubav cveta, a gazda dreši kesu! Natalija je kafanska pevačica, radila je kao konobarica, a ranije je lečena od alkoholizma i narkomanije – kaže naš izvor iz istrage.

MALČANSKI BERBERIN SASLUŠAN U VIŠEM JAVNOM TUŽILAŠTVU U NIŠU: Evo kako se monstrum BRANIO pred sudom!

„Vanbračno seksualno šuškanje u džbunu“

Problem je što mnogi Beograđani ne poznaju krivični postupak i što policiju doživljavaju baš kao „organ za sve“, kaže duhoviti zamenik tužioca i navodi da ih čak i policajci bombarduju najčudnijim krivičnim prijavama. Kao primer navodi prijavu penzionisanog policajca iz Grocke, koja ga je zasmejala do suza!

– Tužioče, išao sam trasom i smatrao. U visini džbuna začuo sam vanbračno seksualno šuškanje. Prišao sam i naredio: „Obustavi“. Gornji subjekt mi je rekao: „Poljubi me u dupe!“ Kada sam mu zapretio da ću pozvati policiju da ga privede u stanicu, neprekidno me je vređao rečima! – navodi se u autentičnoj prijavi, koju je penzionisani policajac lično predao zameniku javnog tužioca u Beogradu.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs)