SUGRAĐANI BRANE MLADIĆA I OPTUŽUJU STARCA: Već je jednu devojku napao, voli da popije!

batine

Foto: Printscreen/Kurir

Prijatelji Marka Stevanovića (27) mladića koji je u ponedeljak brutalno udario Mišu Očovaja (73) i ostavio ga da bez svesti leži na putu, kažu da je starac Markovoj devojci vikao da će je ubiti i zaklati i nazivao je ku.vom i da je to razlog zbog kojeg je pozvala dečka koji je u afektu reagovao.

Snimak incidenta ubrzo je počeo da se širi internetom, a nakon što ga je video Stevanović je otišao u policiju i prijavio se. Nakon dva dana je uhapšen i određen mu je pritvor od 48 sati.

Uporodici Markove devojke nisu bili raspoloženi za priču sa novinarima, a njena baka je kratko izjavila da je Marko dobar mladić i joj je “žao što su ga mediji osudili a da nisu istražili celu priču” . Baka Nada je takođe rekla da je njena unuka spremna da sve ispriča policiji.

MATURANTI IZ UŽICA POBUNILI SE ZBOG VISOKE CENE SLAVLJA: Oduševiće vas kada vidite šta su uradili od vraćenog novca

Meštani Stare Pazove koji poznaju Marka Stevanovića imaju samo reči hvale za njega.

– Marko nikada nije bio problematičan. Nema ni prekršaja. Uzoran je mladić, radan. Ne puši, ne pije, trenira – kazali su Markovi poznanici.

On i devojka A. M, studentkinja, u vezi su dve godine. I devojka, koja je inače dijabetičar, bavi se sportom, leti trči a zimi je u teretani.

ZAKON NIJE ISTI ZA SVE: Policajac piše kaznu biciklisti, dok se popovi automobilom voze pešačkom zonom! (VIDEO)

– U ponedeljak je bio rođendan baki Markove devojke, ali je ona pre proslave otišla da trči. Navodno ju je Očovaj pratio na biciklu, bio je pijan. Priča se i da je pokušao da je uhvati, vikao joj “kurvo” i “zaklaću te”, “ubiću te” i da je ona uplašena bežala od njega i to 500 metara. Posle je pozvala mladića koji je reagovao tako kako je reagovao. Nažalost, sada će on da odgovara umesto onaj koji je spopadao devojku – naveli su Markovi poznanici za Blic.

Kako su dodali, i Stevanovićevu majku su pre dve godine napali na ulici.

– Markovu majku su pre dve godine na ulici dvojica muškaraca pokušala da uguraju u automobil, ali se ona, zahvaljujući svojoj građi, oduprela. Verovatno je da je i zbog toga smatrao da mora da zaštiti devojku ako je neko progoni i dobacuje – naveli su njegovi poznanici.

Već napao jednu devojku?

U komšiluku Miše Očovaja kazali su da on “voli da popije”. Ipak, u Pazovi se juče čulo i da je pre dve godine učestvovao u jednom incidentu, kada je, navodno, pijan dobacivao i pokušao neprimereno da uhvati jednu devojku.

NOVI NAPAD NA KOSOVU: U poslednjem srpskom selu kod Prizrena zapaljena ambulanta

Popio sam par piva ali nisam dobacivao

– Čuo sam iz medija da je mladić uhapšen. Ja ga ne poznajem, nije iz našeg kraja – kaže Mišo Očovaj, na čijem licu se još vide tragovi batina.

– Sećam se da sam vozio bicikl Šafarikovom ulicom, a onda se zaustavio automobil i iz njega je istrčao mladić. Viknuo je “Stani!”, a onda upitao: “Zašto si dobacivao mojoj devojci?” Ja sam pitao kojoj devojci, a on je rekao “ovoj u kolima”, i posle toga se ničeg ne sećam – ispričao je Mišo.

PRETUČENI DEDA IZ STARE PAZOVE NE SEĆA SE NIČEGA: Evo i šta je izjavio mladić sa snimka (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na pitanje da li je tog dana možda pio, jer je navodno Stevanović rekao da je bio pijan, Očovaj priznaje da je jeste.

– Popio sam dva, tri piva u komšiluku, ali do podneva, posle toga nisam više pio. Ja imam 73 godine, nikada ne dobacujem ženama i devojkama, to bi bilo sramota – rekao je on i dodao da je dao izjavu policiji i angažovao advokata.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic)