STRAVIČNO UBISTVO KOD KNIĆA: Vezala i surovo mučila starijeg muškarca, A ONDA GA UBILA, DOKTORI UŽASNUTI POVREDAMA?!

Knić

Osumnjičena za ubistvo Marina Bečanović Spasić, Foto: Facebook

U petak poslepodne u selu Guncati dogodilo se monstruozno ubistvo, kakvo se u ovom kraju ne pamti. Prema prvim nezvaničnim informacijama Marina Bečanović Spasić(1985) iz ovog sela u knićanskoj opštini ubila je muškarca starog 67 godina iz sela Brđani kod Gornjeg Milanovca.

-Doktori kažu da takve povrede u životu nisu videli. Čovek je bio sav u modricama, imao je opekotine od gašenja cigareta – kažu naši izvori iz ovog mesta. Prema njihovim rečima, čovek je pre nego što je ubijen bio vezan i mučen.

Marina je i ranije poznata po problematičnom ponašanju. Kako saznajemo, osumnjičena je saslušana i njoj je određen pritvor do 30 dana.

Tužlaštvo u Kragujevcu potvrdilo ubistvo

U knićanskom selu Guncati ubijen je Petar Petrović zvani Suvoborac (1952) iz sela Brđani kod Gornjeg Milanovca,potvrdila je večeras potparol Višeg tužilaštva u Kragujevcu Vesna Đorđević. Prema njenim rečima još u četvrak je VJT dobilo informaciju da je čovek umro u kući Marine S.

– VJT izašao na lice mesta i posle toga sumnjalo se je reč o ubistvu. Nakon obdukcije utvrđeno je da je smrt nastala nasilnim putem i za to se sumniči Marina S- kaže Đorđević.

“DO POSLEDNJEG MLADEŽA” Da li je Srbija juče dotakla dno?

Prema njenim rečima, ona nije mogla da potvrdi da li je čovek mučen a ono što je sigurno jeste da je smrt nastupila posle udarca drvenim predmetom u grudi, da je nesrećnom čoveku tom prilikom polomljeno rebro koje je probilo plućno krilo od čega je umro. Uhapšena je M.S. i određen joj je pritvor od mesec dana
Inače, Marina Bečanović Spasić majka je dvoje dece, a prema priči meštana Guncata odavno je problematična i sklona alkoholu.

Barbara Vitez je živa? Roditeljima stigla fotografija, uvereni da je to stvarno ona (FOTO)

-Ona ima nekog rođaka iz sela Pajsijević koji je ranije zataškavao to. Doktorka koja je bila tu na uviđaju rekla je da takve povrede u životu nije videla- kažu meštani Guncata, koji tvrde da je Marina nesrećnog Petra ubila drvenom stolicom (tzv. hoklicom).

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, D.Alimpijević)