STRAŠNA SUDBINA! OVO JE ELVIRA (33) KOJA JE NASTRADALA U UDESU KOD SENTE: U dva požara izgubila troje dece!

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Elvira Kolompar (33) iz Sente, koja je u teškoj saobraćajnoj nesreći poginula u Tornjošu kod Sente, izgubila je decu u dva požara.

Naime, u novembru 2018. godine, u požaru koji je izbio u trošnoj kući u Senti, stradala je osmogodišnja Emina, dok su njena dva brata i sestra teško povređeni.

U sličnom požaru koji se desio pre 13 godina u baraci u Senti, Elvira je već izgubila dvoje dece.

Sredinom januara 2006. stradale su Anabela (3) i devetomesečna Natalija.

-Nakon prošlogodišnje tragedije, Elviri i njenoj deci ustupljen je opštinski stan. U noći između subote i nedelje, nekoliko sati nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Elvira, njena deca izmeštena su u hraniteljsku porodicu – potvrdio je Kuriru u ovaj slučaj dobro obavešten izvor.

Nesrećna žena nalazila se na zadnjem sedištu automobila marke “folksvagen pasat”, nemačkih registarskih tablica, kojim je upravljao Jožef Kovač ( 52) iz Sente.

O TEKSTU FRANCUSKE NOVINARKE PRIČAĆE EVROPA! BEOGRAD SVE JAČI U BORBI ZA KOSOVO! 14 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti!

Iz još neutvđenog razloga, automobil je udario u saobraćajni znak, a potom u betonski stub. U vozilu se nalazio i Miodrag J. (24) iz Bogaraša kod Sente. On je zadobio lakše telesne povrede. Tela nastradalih poslata su na obdukciju. Istraga je u toku.

     

(Dnevne.rs/izvor: Alo.rs)