SRBIN UBIO ŽENU U BEČU: Sumnjao da ga vara, pa je sedam puta izbo nožem (INFO)

hitna

Foto: telegraf

Aleksandar K. (61) uhapšen je zbog sumnje da je ubio suprugu Ileanu K. (43) u porodičnom stanu u Beču. Krvavi zločin dogodio se u četvrtak u popodnevnim časovima, kad je Aleksandar izbo nesrećnu ženu.

Telo su pronašle njihove ćerke kad su se vratile u stan i odmah su pozvale Hitnu pomoć.

– Žena je ležala na podu i krvarila, a na telu su bili vidljivi ubodi noža po grudima i stomaku. Uprkos pokušajima lekara da je spasu, Ileana je preminula u stanu. Njen muž je uhapšen i nije pružao nikakav otpor. Navodno, izbo ju je sa sedam uboda nožem – naveli su austrijski mediji.

ALBANCI KRŠE ZAKON KOJI JE USVOJILA SKUPŠTINA TZV. KOSOVA: Bageri na 400 metara od Visokih Dečana!

Aleksandar K., kako saznajemo, nije ni pokušao da pobegne s mesta zločina.

– On je rekao da nije imao nameru da je ubije. Ispričao je da je svađa među njima eskalirala tog popodneva jer je sumnjao da ga supruga vara. Zbog toga je, u žaru rasprave, dograbio nož i sedam puta izbo suprugu – navodno je ispričao policiji Aleksandar K.

SVAKODNEVNA TORTURA?! Isplivao snimak iz Turske fabrike u Smederevu (VIDEO)

Policijski portparol Danijel Princ naveo je da su operativci zaplenili nekoliko noževa, ali da nije poznato kojim od njih je usmrćena Ileana K.

– Motiv ubistva zasad nije najjasniji. Naređena je obdukcija tela Ileane K., nakon koje će biti poznato koja rana je bila smrtonosna. Ćerke ovog para su preživele šok, one su dobile medicinsku pomoć – dodao je portparol bečke policije.

Kako saznajemo, Aleksandar i Ileana K. u Beč su došli iz Velikog Gradišta.

nesreća

Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

– Ona je bila zaposlena u ćevabdžinici, ali je pre nekog vremena otišla u Austriju. Uspela je da sredi papire i za svog supruga, pa su svi živeli zajedno u Beču. Tamo se zaposlila u grilu koji su takođe držali naši ljudi. Velika tragedija, svako ko je poznavao ovaj par znao je da su dobri ljudi i da je Ileana divna žena – kaže jedna njena poznanica za Kurir.

Naša sagovornica ističe da joj se Lili, kako su Ileanu zvali, nikad nije žalila na supruga.

HOROR ISPRED OSNOVNE ŠKOLE U ZEMUNU: Devetoro đaka završilo u URGENTNOM CENTRU, napali ih BOKSERIMA I PALICAMA (info)

– Loša reč nije mogla da se čuje o porodici od nje. Bila je veoma vredna i snalažljiva, baš se potrudila da sve ukućane odvede u Beč da ne bi bili razdvojeni. Verujte da smo u strašnom šoku – dodala je prijateljica ubijene.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: J.Ivić)