SRBIN IZ ČISTA MIRA GURNUO ŽENU (34) POD VOZ! Razlog za ovaj zločin će vas PRESTRAVITI!

ubistvo

Foto: Fejsbuk

Ubica nije poznavao žrtvu. Nije bilo svađe, niti bilo kakvog razloga da je ubije, ali je mlada Nemica u subotu ujutro završila pod vozom, nakon što ju je dvadesetosmogodišnji Srbin Džekson B. iz čista mira gurnuo na šine u Ferdeu u nemačkoj pokrajini Severnoj Rajni-Vestfaliji, piše nemački list “Bild”.

Anja N. (34), majka 13-godišnje ćerke, nije imala šanse da se odbrani.

– Moja žena je danas ubijena. Nepoznati muškarac ju je gurnuo pod voz, bez razloga – napisao je njen šokirani suprug na Fejsbuku, nekoliko sati posle zločina. Počinilac Džekson B. iz sela Haminkeln, 20 kilometara od mesta zločina, gurnuo ju je na šine neposredno pre nego što je regionalni voz 19 ušao na kolosek.

Policija je u ponedeljak saopštila da je 28-godišnji Džekson B. u prošlosti dva puta bio u zatvoru, umesto da plati novčanu kaznu koja mu je izrečena, da je i ranije bio sklon nasilju, te da je bio poznat policiji zbog krađa i nanošenja telesnih povreda žrtvama.

– Ženu je pregazio voz i bezuspešno su pokušavali da je reanimiraju – saopštila je policija.

IZGUBILA BITKU SA OPAKOM BOLEŠĆU! Preminula misica Dijana Milojković u 33.godini

Očevici surovog zločina savladali su Srbina i držali su ga sve dok nije stigla policija.

– Prvostepeni sud u Duizburgu izdao je nalog za hapšenje zbog ubistva, jer počinjeno delo ima karakteristike koje ga kvalifikuju kao ubistvo: podmuklost i želja za ubijanjem – navodi policija.

Nemačka Ubica

Nemačka Ubica, Foto: facebook.com

– Već smo se bojali da će se desiti nešto strašno pre nego što ga najzad uhapse – kaže za “Bild” vlasnik restorana brze hrane u Haminkelnu.

Iako Džeskon B, inače, Srbin sa Kosova, tek godinu dana živi u selu, već ga svi znaju, nažalost, samo po zlu.

TRPELA SAM SVAKODNEVNO PONIŽAVANJE I PRETNJE SMRĆU: Vera se 4 meseca skrivala od nasilnog muža, sada je rešila da progovori

– Ovde nema gotovo nikoga ko već nije doživeo njegove ispade – kaže jedan komšija.

Žitelji sela bezbroj puta su pozivali policiju zbog njega, a nekolko ljudi podnelo je krivičnu prijavu zbog nanošenja materijalne štete i telesnih povreda. Prema rečima jednog komšije, Džekson B. je krajem aprila sa starijim bratom nasumice napadao vozače, a kako se saznaje, nigde nije radio.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs, Alo.rs)