SRBIN BRUTALNO PREBIJEN U CRNOJ GORI: Petru ( 20) su psovali srpsku majku dok su ga krvnički tukli!

batine

Foto: printscreen Novosti/privatna arhiva

Petar Jočić (20) brutalno je pretučen je u Bijelom Polju u četvrtak uveče.Njemu je u Centru hitne pomoći u Bijelom Polju dijagnostikovan potres mozga, brojni hematomi, a danas je zbog neizdrživih bolova prebačen u Opštu bolnicu u Beranama.

– Petra su pretukli Edin, Aldin, Hivzo i Belmin Vreva i Asmir Džogović – pričala nam je Petrova rodbina, jer on nije mogao da razgovara zbog povreda i bola u vilici.

Prema rečima članova familije, do incidenta je došlo kada su Petru iz zasad nepoznatih razloga, sa dva automobila “protivnici” blokirali put, a potom ga brutalno pretukli. Ima indicija da je sa nekima od napadača imao probleme.

FOTO: PRINTSCREEN NOVOSTI/PRIVATNA ARHIVA

– Dok su ga prebijali, psovali su mu srpsku majku. I njemu i Jovici Gačeviću – kažu rođaci mladića, i dodaju da je slučaj prijavljen policiji, a da su napadači potom privedeni, ali ubrzo i pušteni.

– Bez obzira na težinu incidenta, tužilaštvo zasad nije reagovalo, ali verujemo da hoće.

Policija je zatražila da Petrov brat doveze automobil na pregled, jer su na njemu ostale krvave mrlje. Biće posla i za veštake, kažu članovi Petrove familije, koji od državnih organa zahtevaju da se cela stvar ispita i dovede do kraja.

 

(Dnevne.rs/Novosti.rs)