“SPAVAJ SINE” Željko Pantić se ovim rečima oprostio od svog Isaije! OVE REČI SLAMAJU I ONE NAJHRABRIJE

bol

Foto: Printscreen/youtube

Poznati novinar ”Partizanovog vesnika” Željko Pantić, oprostio se od svog sina Isaije Pantića, četrnaestogodišnjeg dečaka, koji je posle duge i teške borbe danas popodne preminuo od posledica tumora.

– Želim da obavestim sve prijatelje, rodbinu i sve one koji su voleli moga Isaiju da je on pre nekih pola sata preminuo, nakon junačke borbe, dve godine, pet meseci i jednog dana nakon prve operacije tumora mozga.

-Okružen porodicom, bez bola, muke tiho nas je napustio ovog dana. Ponosan sam na njega, zahvalan sam Bogu na svakom danu koji je podario, u kome smo mogli da uživamo sa njim, u tako divnom detetu i osobi, sa nadom da će se dragi Bog smilovati i primiti ga u jedan bolji svet u kome nema ni suza, ni smrti, ni bolesti – rekao je Željko Pantić.

NOVOPEČENA MAJKA DVOJE BLIZANACA još ima RANU OD POROĐAJA, a saobraćajci su je kaznili jer na zadnjem sedištu taksija NIJE VEZALA POJAS…

– Vreme komemoracije i sahrane će biti naknadno određeno, obavestićemo vas. Nekako, na kraju smo dali sve od sebe i borili se, trudeći se da budemo na nivou njegove borbe, slomljenog srca što u toj borbi nismo pobedili – kazao je Pantić.

Podsetimo, Partizan je bio jedan od pokretača humanitarne akcije za pomoć malom Isaiji kada je svojevremeno skupljena suma od 126.713 dolara i koja je uplaćena bolnici “Childrens’ National” u Vašingtonu 19. februara 2018. i prikupljena je za samo dva radna dana. Uključili su se tada svi, od Partizana i porodice Pantić preko velikih sportskih rivala, ministara u Vladi Srbije i mnogih drugih.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir sport)