SPASIO UNUKU, A ŽRTVOVAO SEBE: Milorad je skočio u vodu bez razmišljanja iako nije imao jednu ruku!

nesreća

Foto ilustracija: Telegraf.rs

Milorad Jovanović (60) iz Belegiša izgubio je život kad se u subotu utopio u Dunavu u Belegišu, dok je spasavao unuku koja je iznenada upala u vodu.

Kako saznajemo, nesrećni Jovanović bio je osoba sa invaliditetom i nije imao jednu ruku, ali je uprkos hendikepu skočio u vodu za unukom, koja je počela da se davi.

– Tragedija se dogodila 11. avgusta na peščanom kupalištu Ada u Belegišu. Deda i unuka su duže vreme bili na plaži, kupali su se i šetali u vodi. Sve je bilo u najboljem redu i ništa nije ukazivalo na tragediju – kaže naš sagovornik.

DIRLJIVA SCENA POŠTO JE AUTOBUS UDARIO DVOJE MLADIH: Dečko je KRVARIO i govorio devojci da je voli

Prema njegovim rečima, devojčica je u jednom trenutku naglo propala u Dunav i počela da se davi.

– Milorad, iako nema jednu ruku, bez razmišljanja je skočio za njom i dao je sve od sebe da je spase. Nekako je uspeo da je izvuče, ali, nažalost, on nije uspeo da ispliva. Ostao je pod vodom – kaže izvor.

Prema njegovim rečima, okupljeni kupači su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju.

– Angažovani su i ronioci Žandarmerije, koji su taj dan i sutradan pretraživali reku. Dan kasnije, 12. avgusta, pronašli su telo Jovanovića – kaže naš izvor.

SRBIN (27) IZREŠETAO POLICAJCA U AMERICI: Jovan Šišljagić (27) uhapšen je na Floridi zbog sumnje da je pucao u američkog policajca Vilijama Ejermana (50) (VIDEO) (FOTO)

Poznanici nesrećnog dede kažu da nisu iznenađeni njegovim herojskim činom.
– On je toliko voleo svoju unuku da nas ne čudi to što je dao svoj život za njen. Verujem da bi svako to uradio – kaže poznanik.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.R.)