SPAŠAVAO POVREĐENE, A ONDA GA UDARIO KAMION I BACIO NA ŠLEPER! Užasna sudbina poginulog mladića (31) u nesreći na auto-putu

sudar

Foto: Fejsbuk

Peđa Antonijević (31) iz Pirota poginuo je u stravičnom lančanom sudaru na auto-putu Niš-Beograd u utorak.

Naime, Antonijević, koji je vozio kamion, izašao je iz svog vozila kako bi pomogao povređenima u udesu, ali je u tom momentu kamion naleteo na njega i bacio ga na šleper.

Nesrećni mladić ostao je priklešten između dva teretnjaka i preminuo je. On je, kako saznajemo, bio zaposlen u firmi “Dini trejd” iz sela Krupac kod Pirota.

VELIKA TRAGEDIJA: ON SE KAMIONOM ZABIO U DRUGI KAMION, porodica 15 SATI čekala da izvuku njegovo telo iz SMRSKANE KABINE (FOTO)

Antonijević je s porodicom stanovao u Velikom Selu kod Pirota, a predsednica mesne zajednice Milja Đorđević za mladića je imala samo reči hvale.

FOTO: INFOGRAFIKA, TANJUG DUŠAN ANIČIĆ

– Ostavio je iza sebe trogodišnjeg sina, suprugu, brata i neutešne roditelje. Peđini roditelji su primaoci socijalne pomoći, ali on je bio vredan.

-Radio je u ribnjaku, sam je napravio štalicu i čuvao je koze – rekla je Đorđevićeva za medije. Meštani Velikog Sela pričaju da je Antonijević kobnog dana krenuo za Beograd.

Magla kao zid

– Kretao sam se iz pravca Niša, vozio sam normalnom brzinom. Bila je sumaglica, a kad sam prošao Moravu – zid. Ništa nisam video, tolika je magla bila. Počeo sam odmah da kočim. Sustigao sam kamion ispred sebe.

KRVAVI UTORAK NA SRPSKIM DRUMOVIMA! Za 12 sati 12 mrtvih: Krenuli na posao, kod doktora i porodice, ali GUSTA MAGLA im je odnela živote (FOTO)

-Uspeo sam da stanem i izađem, ali tada su vozila počela da se udaraju. Odjednom sam u kolima pored sebe video mrtvu ženu, a uz nju je bilo dvoje dece. Čulo se vrištanje i plač – posvedočio je jedan vozač.

udes

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Podsetimo, Srbiju potresa stravična tragedija – u utorak na auto-putu Beograd-Niš, poginulo je 8 osoba, dok je u odvojenom udesu, u večernjim satima, još 4 osobe izgubile život.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)