ŠOK I NEVERICA: Nevenčani supružnici se napili u kafani, a onda ga je Branislava IZBOLA NOŽEM pošto nisu mogli da se dogovore KO ĆE DA NAHRANI MAČKE (INFO)

Foto ilustracija: Dnevne.rs, pixabay

Branislava F. (42) iz Žabara uhapšena je u nedelju zbog sumnje da je nožem izbola svog nevenčanog supruga Nenada M. (32) posle kraće svađe.

Kako saznaje “Blic”, ubadanju Nenada M. prethodila je kraća svađa nevenčanih supružnika oko toga ko će da nahrani mačku.

– Njih dvoje su pili u kafani u Velikoj Plani i tako pijani su otišli kući gde su nastavili da piju.

Ubrzo potom posvađali su se oko hranjenja mačke, da bi Nenad M. uzeo kuhinjski nož i nasrnuo njime na ženu – priča izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

OBAVEŠTENJE ZA GRAĐANE SRBIJE: Država daje od 150 do 350 evra, rok je do 15. septembra (INFO)

Prema njegovim rečima, Branislava je uspela da mu otme nož.

– On je tada počeo da beži i izašao je na ulicu. Međutim, Branislava ga je sustigla na ulici gde ga je ubola u ruku, a potom u butinu – kaže naš sagovornik.

Iako se tokom uviđala sumnjalo da je Branislava supruga ubola nožem u grudi, po dolasku Hitne pomoći i pregleda kod lekara utvrđeno je da je Nenad zadobio površinske rane. On je odbio da mu se ukaže pomoć i pušten je ubrzo kući.

Osumnjičena Branislava je zadržana do 48 sati i određene su joj hitne mere za sprečavaje nasilja u porodici: udaljenje iz kuće i zabrana prilaska i komuniciranja sa žrtvom.

Vreme vašeg rođenja sadrži KOD vaše sudbine: Rođeni između ponoć i 4 grade “zlatne kule”

Prema našim informacijama, Branislava je pre Nenada bila u braku. Njen prethodni muž je preminuo pre izvesnog vremena, nakon čega su ona i Nenad ušli u emotivnu vezu. Njih dvoje su se upoznali tako što je Nenad radio kod nje i njenog bivšeg supruga u domaćinstvu – priča izvor “Blica” i dodaje da su ovi supružnici poznati od ranije.

– Nenadu je ranije izrečena mera zbog nasilja u porodici – dodaje naš sagovornik.

 

Dnevne.rs, Bojana Bogosav,Blic