SLAVKO BELESLIN PIJAN DIVLJAO NA PARKINGU! Razlupao kućicu Parking servisa, pa RASEKAO RUKU, policija ga privela!

voditelj

Foto: Kurir.rs

Pripadnici policije priveli su Slavka Beleslina nakon što je u četvrtak napravio incident na blagajni “Parking servisa” kod Beton hale jer nije imao novac da plati račun.

Kako tvrdi očevidac, voditelj je prvo automobilom preprečio izlaze, a onda je napustio vozilo i rukama i nogama počeo da udara po staklu na blagajni u nameri da se obračuna sa zaposlenima.

On navodi i da je Beleslin potpuno izgubio kontrolu nad sobom kada su mu radnici “Parking servisa” rekli da ga neće pustiti da izađe ukoliko ne plati račun za parkiranje.

– Parkirao je auto marke “tojota” kod nas, pretpostavljam da je bio u nekom od obližnjih restorana. Posle nekoliko sati je krenuo kući, ali valjda nije imao novac kod sebe i rekao je da ga pustimo da prođe, a da će naknadno doneti pare. To je protiv pravila, mi tako nešto ne možemo da uradimo, i to smo mu i rekli. Slavko je počeo da se svađa, da negoduje, viče. Onda je kolima preprečio izlaze da niko ne može da prođe. Posle nekoliko minuta je izašao iz auta i krenuo da udara rukama i nogama po staklu na blagajni. Hteo je da provali i uđe kod našeg radnika – kaže naš sagovornik koji je bio na licu mesta.

FOTO: KURIR

Voditelj je prilikom napada na zaposlenog u “Parking servisu” povredio sebe, a veći incident je sprečila policija, koja je brzo došla.

– Kad je poslednji put udario rukom u staklo na blagajni, samom sebi je rasekao ruku. Počeo je da krvari i tada se primirio. Ubrzo je došla policija, obavili su kratak razgovor s njim, a onda su ga priveli u stanicu na saslušanje. Sve to se dešavalo u četvrtak uveče, oko 00.45 sati – ispričao je naš izvor.

OVO JE ZA SRBIJU NAJLEPŠA MAPA EVROPE: Svi treba da smo ponosni na ono što se vidi na njoj!

Beleslin se kratko zadržao u stanici policije, s obzirom na to da nam se juče ujutru javio na poziv, nevoljan da komentariše incident.

– To je potpuno besmislen nesporazum. Stvarno ne bih da komentarišem – ljubazno nam je poručio voditelj.

Iz “Parking servisa” nismo uspeli da dobijemo komentar.

FOTO: KURIR

Naša ekipa posetila je mesto gde se odigrao obračun, ali su nam zaposleni rekli da ništa ne mogu da kažu za medije i da su njihovi nadređeni zabranili da se fotografiše blagajna na kojoj je Beleslin razbio staklo.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir, Ivan Ercegovčević)