SLAVILI VERIDBU, A SAD SAHRANJUJU SINA: Otac Nikole (22) ubijenog u Bratislavi došao po telo jedinca i zapalio sveću

tragedija

Foto: Čitalac Kurira

Siniša Kosanić otac Nikole Kosanića (22) koji je ubijen 8. decembra u Bratislavi stigao je u slovačku prestonicui kako bi preuzeo telo sina.

On je vidno potresen i uplakan obišao i mesto na kom je njegovo dete nasmrt pretučeno i zapalio sveću, milujući fotografiju jedinca.

 Da podsetimo Nikola Kosanić (22) iz okoline Sopota ubijen je u nedelju rano ujutru u Bratislavi, kada ga je grupa momaka, koji su najverovatnije takođe Srbi, pretukla do smrti posle svađe u redu za picu u jednom kiosku u centru grada.

TANJA GUROVIĆ: Pala sam na zemlju, on je nastavio da me tuče!

On se vratio u Slovačku pre nekoliko dana sa svojim rođakom Draganom, gde je već neko vreme radio moleraj, a njegov rođak keramiku. U Srbiji je poslednji put bio u oktobru, na Svetog Luku, na veridbi svoje najmlađe sestre Bojane, pričaju komšije ubijenog mladića.

FOTO: ČITALAC KURIRA

Nikola je bio najmlađe dete u porodici, a osim Bojane imao je još dve starije sestre, koje su udate i žive u obližnjim selima. Nikola je srednju školu završio u Sopotu i posle toga jedno vreme živeo i radio u Beogradu, nakon čega je počeo da putuje. Uvek bi se javio kada bi se sreli, nikakve probleme nije pravio, bio je pošten i kulturan mladić – rekle su komšije.

       

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs)