SKINULA SVU ODEĆU SA SEBE, PA POPILA OTROV U KASARNI U BELOJ CRKVI?! Pored leša pronađeno 80.000 dinara (FOTO)

samoubistvo

Foto: Kurir

Olga K. (65) pronađena je mrtva i bez ikakve garderobe na sebi u nekadašnjem vojnom objektu, a pored tela su bile bočice otrova za uništavanje biljaka

Leš Olge K. (65) pronašao je juče oko 10 sati jedan vojnik u napuštenom objektu nekadašnje kasarane u Beloj Crkvi. Sumnja se da je žena izvršila samoubistvo otrovavši se herbicidima.

Kako saznajemo, vojnika koji je pronašao telo dodatno je šokiralo to što je Olga K. bila potpuno naga.

Vojna policija

– Na telu nije bilo vidljivih povreda koje su nanete nekim oružjem, kao ni podliva ni modrica koje bi ukazivale da je u pitanju zločin – kazao je za Kurir dobro obavešten izvor, napominjući da istragu zajedno sprovode tužilaštvo i vojna policija.

FOTO: KURIR

Objekat u kome je leš pronađen odavno je napušten, a vojska se nalazi samo na ulazu kako bi obezbeđivala svoju teritoriju.

– Policija je nedaleko od bivše kasarne pronašla i Olgin bicikl, takođe u ograđenom delu vojnog objekta. Ispitaće se kako je žena uopšte uspela da se doveze do tamo, a da je istovremeno niko ne vidi. Pored njenog tela bile su bočice a otrovom za uništavanje biljaka, pa se sumnja da je ona izvršila samoubistvo – dodaje naš sagovornik.

Takođe, pored leša nađena je i veća količina novca.

Pozamašna svota

– Čula sam da je kod sebe imala oko 80.000 dinara. Ona nikada nije nosila sa sobom novac u kešu, posebno ne toliki iznos. Ne znam kako je i zašto završila u kasarni, a posebno sam šokirana zbog činjenice da nije imala garderobu na sebi – ispričala je rođaka preminule.

Istraga o novcu
PODIGLA ZAOSTALE PENZIJE

Policija će proveriti da li je nesrećna žena pre dolaska u kasarnu podigla sav novac koji je imala na računu.

– Pričala je da ima neke zaostatke u penzijima koji je trebalo da joj budu vraćeni. Moguće da je to taj novac koji je pronađen – kazala je rođaka Olge K.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.Rafailović)