SILOVANA SESTRA NAŠE SLAVNE VODITELJKE! Osumnjičeni za zlodelo ima debeo dosije! (INFO)

VEST

Dnevne.rs

Svemu je prethodilo višemesečno proganjanje i pretnje da će joj pobiti roditelje

Višestruko osuđivani silovatelj Mališa R. (33) uhapšen je zbog sumnje da je u Požarevcu nekoliko puta pretukao i silovao J. Mihajlovski (22), sestru po ocu poznate voditeljke Ane Mihajlovski.

 Tog manijaka sam više puta prijavljivala požarevačkoj policiji, ali je uvek bio na slobodi. Jedino da mu ja presudim, pa će moje dete imati mira – kaže majka devojke.

Tukao i druge devojke

Kobne večeri u subotu Mališa je, kako se sumnja, primorao J. Mihajlovski da izađe sa njim u grad.

PROČITAJTE JOŠ  TUGA Naša poznata glumica nije ni znala od čega boluje: ”Molila sam doktore da mi sačuvaju glas JA OD TOGA ŽIVIM” (FOTO)

Ona ga je poslušala jer je, kako kaže, znala da njegove pretnje nisu samo priče jer je bio u zatvoru i zbog prebijanja bebe, ali i drugih devojaka.- Odveo me je u neki stan u centru Požarevca i naslonio mi pištolj na glavu i pretio da će ubiti i mene i oca, koji je trenutno teško bolestan.

Zatim me je tukao svuda po telu i iskrivio mi nos i naneo više modrica. Tako nemoćnu me je silovao – rekla je J. Mihajlovski. Kaže da ga je zamolila da ode do apoteke da kupi nešto protiv bolova i za smirenje.

– Izmrvila sam mu taj lorazepam, koji sam uzela, u sok i on je tada zaspao. Dokopala sam se telefona koji mi je oduzimao dok smo bili zajedno i javila mojima da dođu po mene s policijom.

Tada su ga uhapsili i određen mu je pritvor do 30 dana – ističe ova devojka.Mališa je nesrećnoj devojci često pričao kako je tukao i druge devojke i da se nikada nije kajao.

hapšenje

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

– Govorio mi je da su to sve zaslužile. Pretukao je i suprugu, ali i bebu, koju je dobio s njom, pa je dugo bio u zatvoru, a dobio je i zabranu prilaska maloletnom sinu. Nadam se da više neće izlaziti iz zatvora – očajna je sestra naše poznate voditeljke.

Pobegli u drugu kuću

Mališu je upoznala prošle godine, kada ju je slagao da je prijatelj njenog oca.

– Prišao mi je u gradu i pitao da mu moji nabave neki deo za njegov BMW. Tada kreće pakao. Odmah je počeo da me uznemirava, vozio se oko mene, hteo da me zgazi kolima, pretio da će mi ubiti roditelje ako ne budem sa njim, ali je onda u januaru otišao u zatvor jer je pretukao drugu devojku.

Čim je izašao, opet počinje isto, ali je sada uznemiravao i komšije, a i najboljoj drugarici je upao u stan. Svakog dečka za kojeg je mislio da ima veze sa mnom je pretukao i uznemiravao – istakla je sestra voditeljke.

Mališa iz imućne porodice

Kako se nezvanično saznaje, Mališa je u policiji sve negirao i sada je u pritvoru do 30 dana, a preti mu od pet do 12 godina robije. On potiče iz imućne porodice, koja drži prevozničku firmu sa više kamiona.

Odranije je poznat policiji i više puta je osuđivan za dela imovinske prirode i zbog nasilja, a 2010. godine osuđen je na dve godine zatvora za silovanje, a ove godine bio je u pritvoru od 4. januara do 12. juna zbog nasilja nad drugom bivšom devojkom i zbog toga je pred Osnovnim sudom osuđen na tri godine zatvora.

 

Dnevne.rs,  Slađana STEPANOVIĆ, republika.rs