SIGURNO JE SVE DETALJNO ISPLANIRAO: Drugarica izbodene tinejdžerke (17) iz Niša otkrila detalje brutalnog napada!

Niš

Foto: PrintScreen, Privatna Arhiva

Srbiju je danas potresla vest da je tinejdžerka A.M. (17) napadnuta od strane Blagoja S. u zgradi niškog suda! Nju je on izbo nožem u predelu vrata, ali je srećom devojka van životne opasnosti.

Majka povređene devojčice Tanja M. radila je dugo godina kod Blagoja S. gde je čuvala njegovu ženu. Nakon što je Blagojeva supruga preminula, Tanja je nastavila da obavlja kućne poslove. Navodno, problem je nastao kada je odlučila da da otkaz, jer je, prema nepotvrđenim informacijama, penzioner nasrtao na nju.

PATRIJARH IRINEJ: Status Srba u Crnoj Gori kao u HRVATSKOJ U DOBA NDH!

Nakon otkaza, on je tužio Tanju da vrati novac koji je unapred dobila, a koji nije odradila. I u hodniku suda gde se incident dogodio, Blagoje je, navodno, vikao kako mu duguje 3.000 evra, dok je devojčica tvrdila da je u pitanju 1.000. To ga je razljutilo i navelo da nasrne na A. M.

– On je to sigurno isplanirao da uradi, čim se tako dobro pripremio. Kod sebe je imao i nož i otrovnu tečnost. Tanja je radila kod njega, imala je probleme i dala je otkaz. Nakon toga je počelo suđenje, ali je svaki put odlagano ročište jer je Tanja duže vreme u jednoj psihijatrijskoj ustanovi. Sada samo molimo Boga da nam se njena ćerka oporavi – kaže komšinica i drugarica Nevena M.

Niš

FOTO: JELENA IVIĆ/KURIR

Inače, A. M. je ove godine završila srednju školu i živela je u stanu sa majkom, bratom i sestrom. Kako se majka razbolela, brigu o njima preuzeo je brat.

B.S. je, nezvanično se saznaje, perorezom povredio devojku, a uspeo je da ga provuče pored obezbeđenja kao sitninu u džepu. Međutim, ni iz Višeg suda, ni iz Višeg javnog tužilaštva, nisu novinarima odgovorili kako je u zgradu Suda napadač uneo oštar predmet, biber-sprej i tečnost za čišćenje toaleta.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Novosti)