SESTRA UBICE IZ SUBOTICE: “Cela porodica je 6 sati bila na poligrafu, svi smo prošli i sada ČEKAMO ISTINU” (INFO)

ubistvo

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kako je ispričala Draganova rođena sestra Nataša, ona i ostali članovi porodice Zolnajić bili su na poligrafu. Ukupno su u stanici proveli oko šest sati, odnosno svako po pola sata na ispitivanju.

– Svi smo prošli poligraf. Tela Dragane i Svetlane i dalje su na Institutu za sudsku medicinu.

Niko od nas ne zna šta im se dogodilo i samo želimo da znamo istinu – kaže Nataša.

Kako saznajemo, Svetlanina i Draganina deca doputovala su u Aleksandrovo kod Subotice i sada su kod bake. Svi su potreseni nakon najpre nestanka ovog para, a zatim i tragičnog zaključka kada je Dragan, kako se sumnja, presudio sebi pištoljem u podrumu kuće svog bivšeg šogora.

Kako je Nataša potvrdila za “Blic”, obdukcija je završena i porodica može sahraniti najbliže. Dragan će biti sahranjen u ponedeljak 3. decembra na groblju u Aleksandrovu. Kako saznajemo, Svetlana i Dragan neće biti zajedno sahranjeni. Nataša dodaje da porodica još uvek nije dobila detalje o rezultatima obdukcije.

Podsećanja radi, Svetlana Zolnajić nestala je 16. novembra. Četiri dana kasnije trag se gubi i njenom suprugu Draganu. Nakon devet dana zvanične policijske potrage za ovim parom, Dragana Zolnajića pronalazi bivši šogor u podrumu svoje kuće, sa metkom u glavi. On je tada i dalje davao znake života, međutim preminuo je u bolnici. Svetlanino telo policija je pronašla u voćnjaku, u atarima između Subotice i Palića.

NIJE MOGLA DA VERUJE: Pevačica Dragana Mirković se zaprepastila kada je saznala ko je devojka njenog sina (INFO)

– Prilikom potrage jedan od policajaca je ugledao nogu ubijene žene. Ona je pronađena prekrivena ćebetom i džakovima jabuka, ali se ipak video deo tela. Zbog položaja tela nije mogao da se utvrdi način smrti . Za sada istraga ide u pravcu ljubomore i ne povezuje se slučaj sa poslovnim i finansijskim problemima koji su ranije pominjani – rekao je sagvornik “Blica” upoznat sa istragom

(Dnevne.rs /Izvor: M.Brkić, Blic)